top of page

Retreatet ledes af Jacob og Ecaterina Moth og faciliteres af vores kompetente rejsehold.

Vi har en 4-årig uddannelse, hvor vi træner folk til at være Integrale Transpersonlige Psykoterapeuter, og flere af dem er guider på retreaterne.

I alt er vi 7-8 guides til at støtte de 11 rejsende på deres livseventyr.

image.jpeg
Shaman Profile_web.jpg

Jacob Moth (1967)

Jacob har over 40 års erfaring med at beskæftige sig med forskellige teknologier inden for det hellige. Han har modtaget træning fra forskellige mentorer og mestre inden for disse teknologier, herunder Stanislav Grof, Terence Mckenna, Michael Barnet, Art Reade og danske pionerer som Klaus Gormsen, Jørgen Lumbye, Torben Blond og flere.

Jacob har foretaget hundredvis af indre rejser med hjælp fra hellig medicin og også med andre teknikker. Og han har givet hundredvis af indre rejser med hjælp fra hellig medicin og også med andre teknikker til mennesker.

Han har skrevet en bog med titlen 'Land of the Nocturnal Butterfly – en indre rejse', som har forord af den verdenskendte bevidsthedsforsker Dr. Stanislav Grof.

Mere om Jacob her.

Ecaterina_Moth_light_2022_medium.jpeg

Ecaterina Moth (1978)

Ecaterina Moth er en sanger, healer og facilitator. Hun er medskaber af The Magic Garden - et sted der er skabt til at støtte mennesker på deres rejse af selvopdagelse.

Ecaterina faciliterer gruppeceremonier, individuelle og par sessioner, fuldmåne globale meditationer. Hun har guidet hundredvis af mennesker i ceremonier og sessioner, hvor hun både synger og støtter dem gennem deres rejser med ægthed, kærlighed og medfølelse.

Med unik hengivenhed, empati og tålmodighed støtter Ecaterina mennesker i at gå dybt ind i sig selv og føle, omfavne, give slip på og bearbejde kraftfulde oplevelser og følelser. Mennesker udtrykker, at de føler sig velkomne og elsket i Ecaterinas kærlige nærvær.

Ecaterinas magiske alvelignende sang er en væsentlig del af de kraftfulde og transformative ceremonier og koncerter, der tilbydes i The Magic Garden.

Mere om Ecaterina her.

bottom of page