top of page

Aktiver din indre healer

Fuldmåne Koncerter med Axis Mundi Experience

 

Hver måned spiller Axis Mundi Experience Fuldmånekoncerter i Rundsalen i The Magic Garden. The Magic Garden er et moderne tempel, der er konstrueret til at være et særlig velegnet sted for dyb meditation. Inspireret af den arketype, vibration og energi forbundet med det astrologiske stjernetegn, som aktiveres af fuldmånen, skaber Axis Mundi musikken i Nuet. Hvert stjernetegn har specifikke kvaliteter, som du kan læse om i hver begivenhed. Gennem den årlige progression af zodiak-kredsen inviterer vi dig til at deltage i universets dans. Da Universet konstant er i udvikling og forandring, er hver eneste koncert unik.

HVAD KAN DU OPLEVE 

Den audiovisuelle forestilling (260 graders storskærm bland andet) og den høje vibrationsenergi åbner en portal til en mangfoldighed af oplevelser: helbredelse, transformation, sindets fred, ekstase, visioner, indsigter.

AXIS MUNDI EXPERIENCE

Axis Mundi Experience er et dansk band bestående af Ecaterina og Jacob Moth - dedikerede psykonauter og shamaner, der også er professionelle komponister og musikere. Axis Mundi Experience specialiserer sig i at lave musik, der understøtter dybtgående terapeutiske psyko-spirituelle transformationsprocesser. Musikken er både meditativ, trance-inducerende og helbredende.

Instrumenteringen strækker sig over et bredt spektrum af sang og chanting, særligt designede butterfly-guitarer med indbygget elektrisk violinbue og lysshow til traditionelle shamaniske trommer, rasler, tibetanske syngeskåle osv., computer-genererede synthesizere og lydprøver, forskellige elektroniske effekter og loop-stationer. Med dette skaber vi organiske transcendente lyduniverser. Vi kalder det multidimensionel, transformerende, shamanistisk lydteknologi.

THE MAGIC GARDEN

Den Magiske Have er et sted, hvor unikke bygningskonstruktioner smelter sammen med den omkringliggende natur, arketype symbolik, skulpturer og kunst, der sammen danner en kreativ symbolsk kortlægning af psyken. En specielt designet Rundsal med topmoderne audiovisuelt udstyr er rumfartøjet på stedet, hvor Axis Mundi Experience opfører fuldmånekoncerter og også afholder ceremonier.

TID  

Koncerten begynder kl. 19.00 og slutter et sted mellem kl. 20:30 - 21:00. Kom gerne et kvarter før. Efter koncerten kan du nyde den gode atmosfære, hyggelige samtaler og få en kop te eller kaffe.  

 

STED 

The Magic Garden  Kronprinsessevej 11  3480 Fredensborg.    

 

Når du ankommer til Kronprinsessevej 11, ser du en bred og tre meter høj træstub og til højre herfor en stor, grøn port. Gå ind gennem porten og gennem haven til det bageste hus. Koncerten foregår i Axis Mundi Studios specialkonstruerede Rundsal. Du er hjertelig velkommen til at medbringe din egen meditationspude. 

 

PARKERING 

For at vise hensyn til vores naboer foregår al parkering på Slotsgade, som ligger ca. 222 m. fra Kronprinsessevej 11. 

På forhånd tak! 

KØB BILLET HER

GLOBAL MEDITATION - Hvis du ikke kan være her fysisk, så fortvivl ikke! Vores medlemsplatform gør det muligt for dig at deltage i vores smukke koncerter og ceremonier når som helst, hvor som helst.

Vores vision er, at du og søgende rundt omkring på planeten kan deltage i vores fuldmånekoncerter, live healing og ceremonier og være en del af det morfogenetiske felt også gennem cyberspace. Vi håber, at mange vil deltage, så vi i medskabelsen af det morfogenetiske felt kan bidrage med harmoniske, helbredende, oplysende og udvidende energier til planeten. Flere studier har vist, at når en gruppe mennesker praktiserer meditation sammen, har de en enorm indvirkning på planeten.

Oplev transformationen og magien

bottom of page