top of page

UDTALELSER

Fuldmåne Koncerter

IMG_9082.JPG

''The Magic Garden er virkelig et meget magisk sted på denne jord. Der er så meget kærlighed i enhver aspekt af dette sted. Det er som at komme til et magisk slot som i eventyrene. Deltag i en Fuldmånekoncert og mærk den magiske guddommelige energi. Og mød Jacob og Ecaterina, der deler dette vidunderlige sted med os og som er en fantastisk inspiration med al deres kærlighed og kreativitet.

Åbn jeres hjerter og nyd det.''

Birgit Andersen

“Er så taknemmelig for at The Magic Garden findes! Jeg var til en vidunderlig Fuldmåne koncert og var helt betaget af Jacob og Peters musik og Ecaterinas unikke stemme. Det var en ren magi alt sammen. En manifest af Universel Kærlighed, nærvær og dybere indsigter...Ecaterina har en guddomelig stemme, som ikke er nem at sætte ord på, men på et tidspunkt kunne jeg mærke Moder Jordens højere energier og Kosmiske bevidsthed. Det var en smuk, rørende og uforglemmelig oplevelse. Og så er det bare så dejligt og varmer i hjertet, at der findes sådanne nogle fantastiske mennesker, Helt og Heltinde, som spreder så meget lys i denne verden. Tak til jer!''

Alionah Vitha

Full moon concert 21.10.21 - 10.png

''Der var meget, der gjorde indtryk - Ecaterinas smukke sang og dans kombineret med Jacobs trommespil. Og derefter de stærke farver og mønstre rundt omkring på væggene. En kombination af det hele. Det var så kraftfuldt.
TAK, TAK til jer begge.

Randi Thomsen

“The Magic Garden er et fantastisk sted på mange måder. Den usædvanlige atmosfære på dette sted samt den smukke natur og arkitektur tillader dig at rejse dybere ind i dit sind og nå et dybt niveau af afslapning. Jacob og Ecaterina er vidunderlige mennesker, som takket være deres dedikation, viden og kreativitet, tillod mig at sikkert lære mig selv bedre at kende og begynde at tæmme det, der normalt var skjult i området under bevidstheden. Jeg deltog i en af Fuldmånekoncerterne, og jeg er stadig meget imponeret over professionalisme og musik, der tillod mig at opleve utrolig energi og positivt stemme mig til den næste uges arbejde. Jeg kan kun tilføje, at smilet ikke forsvandt fra mit ansigt i flere dage. Dette er et vidunderligt sted, som jeg anbefaler til alle.

Joanna M.

“Dejligt at mærke energierne flyde frit og i perfekt harmoni! Helt ægte, og fantastisk at komme så dybt i kontakt med kilden i alt! I er så smukke, og jeg glemte helt min menneskelige form et øjeblik. Whoo!!!"
TAK, TAK til jer begge. !!!”

Marie

“Mange tak for en virkelig dyb koncert - det perfekte rammeværk til meditation.”

Ursula

“Det var en fantastisk oplevelse, af hjertet TAK! Vidunderlig musik og stemning med Ecaterinas magiske stemme! Vil varmt anbefale at opleve det i virkeligheden.

Mette

"Min første Fuldmåne koncert i Den magiske have. Oplevelsen starter i det øjeblik jeg træder ind ad porten. Det er som at komme ind i en anden dimension af væren. Glæde og kærlighed strømmer mig i møde. Her føler jeg mig hjemme og er blot tilstede i nuet. Omgivelserne, musikken, billederne styrker min inderste kerne. Jeg er Et med Altet. Ganske enkelt ; ) Glæde, Fred og Kærlighed. De hjerteligste hilsner og Tak."

Isalena Sana Hansen

"Fantastisk Fuldmåne koncert. Musik og sang når dybt ind i krop og sind på en
stærk healende, kærlig og opløftende måde. Ren nydelse. I er så super dygtige. Hjertelige hilsener”
"

Anne-Marie Læssøe

"Jeg kunne fornemme Ecaterinas smukke stemme helt ind i kroppens cellar, og den ro det gav mig i lang tid bagefter.""

Valerie

"Jeg elsker Ecaterinas helende stemme <3"

Anne-Marie Rasmussen

_ERE7114.jpg
bottom of page