top of page

Axis Mundi Experience

 

Axis Mundi Experience er et dansk band bestående af Ecaterina og Jacob Moth - dedikerede psykonauter og shamaner, som også er professionelle komponister og musikere. Axis Mundi Experience har specialiseret sig i at lave musik, der understøtter dybtgående terapeutiske psyko-spirituelle transformationsprocesser. Musik, som både er meditativ, trancefremkaldende og helende. Musikken er både meditativ, trance-inducerende og helbredende.

 

Instrumenteringen strækker sig over et bredt spektrum af sang og chanting, særligt designede butterfly-guitarer med indbygget elektrisk violinbue og lysshow til traditionelle shamaniske trommer, rasler, tibetanske syngeskåle osv., computer-genererede synthesizere og lydprøver, forskellige elektroniske effekter og loop-stationer. Med dette skaber vi organiske transcendente lyduniverser. Vi kalder det multidimensionel, transformerende, shamanistisk lydteknologi.

Musikken opføres i Axis Mundi Studio, der ligger i The Magic Garden i Fredensborg, Danmark. The Magic Garden er et sted, hvor unikke bygningskonstruktioner smelter sammen med den omgivende natur, arketypiske symbolik, skulpturer og kunst, der tilsammen danner en kreativ symbolsk kartografi af psyken. En specialdesignet Roundhall med avanceret audiovisuelt udstyr er rumfartøjet på det sted, hvor Axis Mundi Experience udfører ceremonier og fuldmåne koncerter. Musikken er skabt i nuet for at støtte indre rejsende.

 

Full moon concert 21.10.21 - 10.png
_ERE7114.jpg

Hver måned Axis Mundi Experience spiller Fuldmåne koncerter i Rundsalen i Den Magiske Have. Inspireret af arketypen, vibrationerne og energien forbundet med det astrologiske stjernetegn, som aktiveres af fuldmånen, Axis Mundi Experience skaber og komponerer musikken i nuet. Gennem den årlige progression af stjernekredsen, inviterer vi dig til at deltage i universets dans. 

 

Da universet er i konstant udvikling og forandring, så er hver enkelt koncert unik. 

Den audiovisuelle ydeevne og høje vibrationsenergi åbner en portal til en lang række forskellige oplevelser: healing, transformation, fred i sindet, ekstase, visioner, indsigt og mere.

 

Bliv medlem af The Magic Garden Tribe.

Vores vision er, at du og søgende rundt om på planeten kan deltage i vores fuldmånekoncerter og ceremonier og være en del af det morfogenetiske felt også gennem cyberspace. Vi håber, at mange vil joine, så vi i samskabelsen af det morfogenetiske felt kan bidrage med harmoniske, helende, opløftende og udvidende energier til planeten. Flere undersøgelser har vist, at når en række mennesker praktiserer meditation sammen, har de en enorm indflydelse på planeten.

bottom of page