top of page
Ecaterina_Moth.jpeg

Ecaterina Moth er spirituel vejleder, facilitator, sanger og healer. Hun er medskaber af The Magic Garden - et sted, der er skabt for at støtte mennesker på deres selvopdagelseseventyr. 

Ecaterina blev født i Moldova i 1978. Hun begyndte at synge og gik på en musikskole fra hun var 5 år, hvor hun studerede klaver, musikhistorie, sang. Som 16-årig blev hun optaget på Musikkonservatoriet i Chisinåu, som den yngste studerende nogensinde, hvor hun studerede jazz og popsang.

Ecaterina kom til Danmark i 1998. Hun mødte Jacob Moth på en jamsession i 1999. 

​Deres kærlighed og deres musik gav dem den nødvendige styrke til at tro på og manifestere Jacobs dybe vision - The Magic Garden - Den Magiske Have. Med deres band LilaRose har de arbejdet sammen med produceren Gary Wallis - som tidligere var trommeslager i det berømte band Pink Floyd.

Ecaterina startede sine indre rejser i 2001. Gennem at foretage hundredvis af dybe indre rejser, med Jacob Moth som sin guide, har Ecaterina mærket sit hjerte udvide sig og har fået mange oplevelser af at føle sig ét med alle væsener og Universet.

Ecaterina faciliterer gruppeceremonier, individuelle og parsessioner, globale fuldmånemeditationer. Hun har vejledt hundredvis af mennesker i ceremonier og sessioner, hvor hun både synger og støtter dem gennem deres rejser med autenticitet, kærlighed og medfølelse.

Med unik hengivenhed, empati og tålmodighed støtter Ecaterina mennesker til at gå dybt ind i sig selv og føle, omfavne, forløse og bearbejde stærke oplevelser og følelser. Mennesker giver udtryk for, at de føler sig velkomne og set i Ecaterinas kærlige tilstedeværelse.

Ecaterinas magiske elveragtige sang er en væsentlig del af de kraftfulde og transformerende ceremonier og koncerter, der tilbydes i The Magic Garden.

138486266_154790192879610_71988867193079
bottom of page