top of page

Testimonials

Et enkelt retreat i The Magic Garden var nok til at ændre deres liv for altid

Et enkelt retreat i The Magic Garden var nok til at ændre deres liv for altid
Søg video...
Et enkelt retreat i The Magic Garden var nok til at ændre deres liv for altid
02:26
Afspil video

Et enkelt retreat i The Magic Garden var nok til at ændre deres liv for altid

How Lasse's life was saved
03:51
Afspil video

How Lasse's life was saved

Miriam shares her experience at The Magic Garden
04:58
Afspil video

Miriam shares her experience at The Magic Garden

Sarah tog på en bevidsthedsrejse i The Magic Garden: "jeg oplevede at blive ét med Universet"
06:17
Afspil video

Sarah tog på en bevidsthedsrejse i The Magic Garden: "jeg oplevede at blive ét med Universet"

UDTALELSER


The Magic Garden - Navnet siger faktisk mere end hvad mange ord kan. Det ER et magisk sted. Skabt af magiske mennesker. Samlingspunkt for magiske energier. Tiltrækning af magiske sjæle.
Jeg har været på flere rejser og hver gang i en tryg setting, healende favn og med nærværende guidning. Ecaterina og Jacobs gødning af den indre healer og tilliden til denne er smuk og smittende.
Jacobs musik er kraftfuld og understøtter på magisk vis det som sker… Ecaterinas stemme er engleblid og hendes healende evner er beyond description. Og de to sammen skaber det vildeste lydtæppe for netop min rejse. Teamet skaber tryghed. Jeg kan trygt tage afsted. Jeg kan trygt vende hjem. Og jeg kan gro deraf. Det ER magisk.

 

Anne.

Kæreste Ecaterina
Jeg kan dybt fra hjertet kun sige i lige måde! Selvom det kun var Christian der blev helet i fredags føler jeg på rigtig mange planer også at jeg blev pga dig og din person! Jeg er dig evigt taknemmelig for hvad du (og Jacob selvfølgelig) har gjort for os gennem hvem i er og jeres univers. Den dag har virkelig ændret vores liv!


Maria M Rasmussen


Jeg har haft fornøjelsen af at besøge, følge og rejse med TMG i cirka tre år nu. Det er virkelig udfordrende at sætte ord på mine præcise oplevelser i løbet af denne periode, men jeg vil gøre et forsøg efter bedste evne. Den rene dedikation, fantastiske håndværk, energi, fællesskab, kærlighed, støtte, glæde - og skal jeg nævne dedikation...? er - efter min ydmyge mening, simpelthen uden for denne verden. Mængden af hårdt arbejde og ren kærlighed fra TMG - The Magic Garden  og de fantastiske hjælpere hos TMG for at hjælpe mig og mine medrejsende og søgende, er, og har været - intet mindre end forbløffende. Hvad jeg har fået eller oplevet, siden jeg blev bekendt med TMG, kan jeg ikke sige præcist, men jeg kan bestemt sige, at der er sket meget for mig i mine måder at tackle personlige forhindringer/udfordringer og mine måder i livet generelt. Dem der ved, hvad jeg henviser til, vil ikke betvivle udfordringen jeg står over for med at beskrive præcist, hvad der er sket inde i mit personlige væsen som mærkeligt, men til jer alle, der ikke ved, hvad jeg forsøger at sigte mod, kan jeg kun sige dette; "Hvis du udfordres på den ene eller anden måde i dine evner til at håndtere personlige problemer... det være sig på arbejde, i personligt liv (partner, børn, ægtefælle, forældre eller hvad som helst), TMG og rigdommen af visdom og kærlighed, der kan findes der, kan sandsynligvis være til en form for hjælp for dig. Vær ikke bange for at begive dig ind i dit indre selv og lede efter svar på måder at - ikke bare klare, men virkelig at stå ansigt til ansigt med dine egne indre dæmoner - bare gør det". Hvad jeg siger står naturligvis udelukkende for egen regning, men så vidt jeg ved, kan ingen assistere dig bedre på denne rejse end den fantastiske og dejlige tribe hos The Magic Garden. Mine varmeste og mest oprigtige anbefalinger går til The Magic Garden- og selvfølgelig især til Jacob og Ecaterina. Med kærlighed

Michael Hansen

Jeg har været på 4 indre rejser i den Magiske Have - og manifestationen er seriøst magisk.. I slutningen af denne uge, skriver mit hjerte under på - at jeg vil elske og ære min livsdrøm. Jeg bliver Fyn boer sammen med Adrian og Trine Egsholm - og vores dejlige dyr. På magisk vis bliver denne naturperle - med park, skov, sø og plads, rammen om vores drømmes udfoldelse. Den 9 december står vi med nøglerne i hånden - nytåret skåles ind blandt gamle træer og nye venner - og 2019 står i udviklingens tegn. Vi er fuldstændig fyldt af glæde og taknemmelighed. Tak for jer - Ecaterina Condrea og Jacob Sebastian Rose Moth . På Magisk vis sender I jeres viden og livsværk videre. Mit hjerte elsker jer og den kærlighed, inspiration og tillid I deler med verden - skaber mirakler

 

Anette Butow

Jeg har oplevet en del negativt og traumatisk igennem mit korte liv, som krævede antidepressiv medicinsk behandling, ifølge lægerne, pga tidligere depression og angst.
Men jeg har været medicinfri i 6 måneder. Og stødte så på Den Magiske Have, da jeg googlede plantemedicinsk behandling.


Men havde jeg været igennem denne ubeskrivelige, skønne ransagelige og magiske rejse for 14-15 år siden, havde jeg, helt sikkert, undgået medicinske behandling, psykiater og psykologer. Det er jeg 100% sikker på.


Jeg har, efter min fantastiske indre rejse, også fået en helt anden positiv og handlekraftig tankegang.


Ja takket være bare én ceremoni hos Ecaterina og Jacob i Den Magiske Have.
Jeg synes det var en himmelsk oplevelse.


I skal vide, at frygten for at skulle igennem denne indre rejse, var meget stor. Men jeg ville dét, jeg ville opleve det magiske.
For jeg tænkte, jeg ville ikke gå glip af denne fantastiske transformation, jeg måske ville gå igennem, til det positive.


Det skal ikke skjules, at jeg var mega nervøs i dagene op til denne indre rejse, det vil jeg selvfølgelig godt indrømme. Men for hvad?
For den dag idag, takker jeg mig selv, hele tiden, fordi jeg tog skridtet. Det har givet mig så meget godt.


Lige fra jeg trådte ind hos Jacob og Ecaterina, følte jeg mig i de bedste hænder. Jeg følte mig 100% tryg hele vejen igennem.


Prisen for ceremonien er sådan en reel pris. Og havde de kostet det dobbelte, så et det rejsen værd. Ens velbefindende og gode helbred, som der kommer ud af det, kan ikke gøres op i penge.

Min mand har fortalt mig, at det kan godt være, jeg ikke helt selv lægger mærke til det, eller kan se det på mig selv. 
Men han siger, han oplever én meget mere glad kone, som ser mere frisk ud, og som er blevet SÅ meget opmærksom på sine følelser, tankegang og reaktioner.
TUSINDE TAK TIL JACOB OG ECATERINA


Heidi Gullaksen

Kære Ecaterina og Jacob,

Tusind tak for ceremonien, jeg havde en utroligt dyb og meningsfuld rejse! Jeg er meget taknemmelig for jer og alle hjælperne. I skaber et miljø så beroligende og støttende, at bare ved at se jer igen blev jeg kastet tilbage til den samme afslappede følelse, jeg havde første gang. Og den musik, I spiller, er utroligt hjælpsom med at facilitere rejsen.

Jeg sender al den gode energi og vibber til jer alle for at være så venlige og hjælpsomme mennesker ♥️

Tak igen,

De bedste ønsker

Enir

Mit hjerte er fyldt med taknemmelighed for dette virkelig magiske sted med helt dedikerede, vidunderlige mennesker, der udfører mirakler, gør verden til et bedre sted og meget mere... Tak til Ecaterina og Jacob Moth og deres fantastiske team af fremragende facilitatorer, musikere, hjælpere, og ildsjæle. Jeg har deltaget i adskillige ceremonier (både gruppe- og individuelle) i Den Magiske Have.

 

For mig var det ikke kun livsforandrende, men også livreddende. Jeg føler mig velsignet over at have fundet det rette sted, som jeg havde ledt efter efter at have mødt Stanislaf Grof. Jeg har ledt efter min livsvej og mit sted i verden i mange år. Der har været perioder, hvor jeg har haft pauser fra søgningerne og bare været i livet selv med al dets mangefacetterede alsidighed. Vejen var ofte smertefuld og mest ensom. Et sted kan jeg forstå alle de mennesker, der virkelig har været på kanten, fordi jeg selv har været der. Men jeg er taknemmelig for min eksistentielle, filosofiske og psykologiske krise, som jeg havde for cirka 5 år siden. Det førte mig til dette sted, hvor jeg står nu, med genskabt tro på livet, genoprettet kontakt med den uendelige kilde og min sande spiritualitet og natur. Og dybere formål med livet. Alt, hvad der havde forberedt mig (mine egne fejl, søgninger, praksisser, erfaringer med både de lyse og mørke sider af spiritualitet, rejser, natur, videnskab, kunst, holotropisk åndedrætsarbejde... kunstterapi og andre former for terapier), var ikke forgæves. Det førte mig alt sammen til at udforske yderligere, endnu dybere lag af bevidsthed og underbevidsthed, og til at arbejde med hellig medicin. Hele helingsprocessen, med hjælp fra Axis Mundi-musikken og den hellige medicin, jeg har været igennem, har været dybtgående og har taget en masse frygt og traumer væk. Jeg var tættest på min sorg og tab, og det har været transformerende. Jeg har stor respekt for denne terapiform, fordi jeg ser og oplever den iboende intelligens i den. Den fører direkte ind til kernen. Under andre former for terapi kan processer blive hindret eller have deres baner af egoets tektoniske plader. Her går du direkte til kilden. Den hellige medicin "ved", hvad dit system kan klare, og hvad du har brug for, hvor du er nu. Jeg kunne også mærke, hvordan min familie havde påvirket. De bor i et andet land og ved ikke noget om mine ceremonier. Jeg har oplevet, at jeg ikke kun har helet mig selv, men også mine familiemedlemmer på afstand. De har det meget bedre i dag, hvilket betyder meget og er meget vigtigt for mig.

Alionah

 


Tak for din Update og opfyldning . Jeg har det fantastisk 🧠🤗jeg har 100% kontakt til Universet🙏Jeg har gode drømme. Jeg samler en masse oplevelser videre og skriver dem ned og vender tilbage. Nu ved jeg hvorfor de “fleste” vender tilbage 🤗det siger mig at, jeg også vender hjem til The Magic Garden
Du/ i er The Gate to the Universe !


Maggie


Kære Ecaterina og Jacob
Fra min inderste sjæl af hjertet tak for jer. Tak for at I har gjort det muligt for mig at få åbnet mit hjerte fuldt og helt via jeres magiske have. Det er så stort - og jeg er meget, meget, meget taknemmelig. Der findes ingen gaver der er større at give - og jeg vil virkelig gerne gøre, hvad jeg kan for at tage vare på denne gave. Er sikker på, at alt fremover er spændende - og jeg kommer til at bruge mere tid på lyd, sang og yoga. For dette er så stærke værktøjer til genopdage glæden ved livet - glæden ved alt. Imorges opdagede jeg, at jeg rent faktisk kan synge (skal selvfølgelig øve mig) og komme ret højt op i tonerne. Ret stor overraskelse når jeg hele livet har fået at vide, at jeg ikke kan synge - og så selv begynder at tro på det. Meget skræmmende egentlig med alt det vi fortæller os selv, at vi ikke kan.....Det med sangen flugter i øvrigt fuldstændig med en kundalini bog af Gurmukh jeg læser for tiden - hvor jeg netop havde læst om halschakraet, hvor vigtigt det er at synge og chante - for jo mere man kommer hjem i sig selv - desto bedre lyd har man. Jeg kan kun skrive under på, at det er helt helt rigtigt.-:)
Rejsen var helt guddommelig - og jeg er selvfølgelig stadig i fuld færd med ingration...føler
det var en "enlightenment oplevelse" - og er også klar over at det er så stort at det skal deles/leves ud på en eller anden måde.
Musikken fra Victory ceremonien session 5 hjælper mig heldigvis helt eventyrligt til at bevare den magi og
kærlighed, glæde og kreativitet som verdens/universet/galaksernes mangfoldighed har i sin essens.
Jeg var faldet i søvn til Viktory-musikken i går nat - men vågnede v session 5 - kunne virkelig mærke hvordan
kærligheden strømmer i gennem musikken og har en healende effekt på kroppen og den følelse/de indsigter jeg fik på rejsen. Det er helt vildt forunderligt. Og det var herefter jeg fik ideen om at jeg skulle prøve at synge...
Kan I have endnu en helt fantastisk dag - I to fantastisk smukke og kærlige mennesker.
Sol, glæde og kærlighed … og masser af farver ❤️💙💜her fra mig.


Birgit

 


Jeg vil gerne takke Ecaterina og Jacob for en fantastisk oplevelse, jeg er så dybt taknemmelig! Det var enestående mindblowing fantastisk. Jeg synes egentlig ikke det var så dybt under ceremonien men jeg kan se det er nogle fuldstændigt transformerende og livændringer visioner jeg har haft alligevel. Jeg har skrevet hele oplevelsen ned her til morgen og processen arbejder stadig i mig. Jeg har stadig kvalme men går ind i den og føler den er der af en grund. Jeg gik en tur i skoven til morgen og jeg føler mig så stærkt forbundet til naturen, dyrene er så tæt på mig. Og jeg har en overstrømmende følelse af kærlighed til alt. Og ikke mindst er det simpelthen et mirakel at alle mine smerter i kroppen er væk! Og følelsen af jeg kan heale mig selv (og andre) er ubeskrivelig. Så tusind tusind tak🌞😘
Kærlig hilsen,

SanneAt befinde sig i Den magiske have er som at være i et ashram, der opstår virkelig autentisk forbindelse til det indre, og forløsning da det er et utroligt trygt og ufordømmende space. Jeg oplevede at gå fra at have svært ved at mærke mig selv til at finde mig selv i min process, der hvor jeg er, efterfølgende oplevede jeg meget lethed og mere glæde på en måde der var kropsbevidsthed og grounded, mine tanker var knapt så invasive og jeg havde lettere ved at sætte farten ned og finde ro og kærlig autensitet.
Jeg var meget imponeret over Jacob og Ecaterinas arbejde, som er meget professionelt og integrerende og utroligt kærligt og respektfuldt. Jeg har rejst andre steder hvor jeg slet ikke har modtaget samme integration, hvor man står tilbage med følelsen af ikke at have processeret en hel masse energi, men det er slet ikke sagen her i den magiske have, jeg følte mig set, hørt og integreret i min oplevelse på en virkelig jordnær måde som er dybt helende. Jeg kan anbefale dette sted til alle der leder efter et sikkert hjerteligt sted at vende indad.

AHO OG TAK!!!


Sabrina Gonzales


 

Jeg har været i terapi hos Jacob . Jeg har sammenlagt gennem livet været i terapeutiske forløb i over 6 år . Med forskellige terapiformer og terapeuter. Med den erfaring kan jeg med sindsro varmt anbefale Jacob. Her er hans kompetencer også helt i top. Jacobs terapi form er effektfuld og gav mig hurtige resultater, jeg stadigvæk profitere af . Af hjertet Tak ! Iøvrigt har jeg sjældent mødt så ren og kraftfuld energi som Jacob og Ecaterina rummer. Og den kompetence og magi der er ved deres ceremonier og arangementer ♥️Kærligst

 

Palle Nielsen


Thank you my dear, you warm my heart
Jeg kan også mærke at istedetfor at gå tilbage, så hjælper disse ceremonier mig i at folde mig ud & gå frem.
Jeg har lææææænge ventet med at blomstre & sprede mine vinger & skinne mit lys
Så jeg er dybt taknemmelig for at du & i hjælper mig i den process
Tak for dig & tak for jer & tak for jeres smukke musik & jeres smukke visioner & jeres smukke energier.


SharonKære Ecaterina og Jacob endnu en gang tusind millioner tak for at skabe dette magiske sted. Jeg er meget taknemmelig for at jeg i dette liv er blevet givet disse indsigter, som I har formidlet via den Magiske Have. I er så fantastiske og inspirerende mennesker. Og så vigtigt at glæden ved livet deles ud til mange og bliver forstået.
Af hjertet tak.

 

Maria


Takker for min første rejse hos jer. Min krop og sind arbejder på højtryk og jeg kan mærke min rejse er i gang. Glæder mig allerede til næste tur. Og tak til dig Ecaterina Moth for din måde at være på. Jeg var tryg hele vejen og sang mig igennem min lange seje biltur til Århus lørdag aften 🙏💥❤️

 

Louise


Tak for en meget healende og smuk ceremoni. Jeg kom i kontakt med en dyb sorg men modtog så meget hjælp, støtte, kærlighed og healing igennem hele processen, at jeg nærmest føler, jeg blev båret igennem. Jeg er både rørt og taknemmelig over jeres dedikation, omsorg og nærvær 🙏❤️
Af hjertet tak


Celia Camilla Clausen


Først og fremmest tak Jacob og Ecaterina, for at have skabt Den Magiske Have. Og for at være andre mennesker, så behjælpelige som i er. I er guld værd. <3

Jeg besluttede mig for at prøve en rejse, i den magiske have. Da jeg havde mange issues jeg godt ville have forløst. Jeg havde inden rejsen læst op om dybe indre rejser, men aldrig haft modet til at prøve det. Ikke før jeg stødte på Den magiske have, som for mig, gav mig en enorm tillid til processen, samt bare føltes rigtigt. Jeg snakkede først med Jacob omkring det at rejse. Og fik efterfølgende en tid sammen med Ecaterina. På dagen var jeg meget nervøs, da det jo var min første rejse. Og det ukendte kan føles ubehageligt. Men Ecaterinas Dejlige væsen og store nærvær, samt den omsorgsfulde person hun er, gav mig en kæmpe tryghed, i hele processen. Rejsen var fuld af store oplevelser, enormt smukke farver og meget komplekse mønstre. Det hele var virkelig smukt og givende. Jeg blev genfødt og fik forløst så mange ting. Som ikke har været muligt for mig at gøre, forinden rejsen. Trods psykolog hjælp mm.  Det var en virkelig stor oplevelse, som standsede tiden for en stund. Rejsen varede omkring 4 timer, men føltes meget længere for mig. Alt i alt var det, hvad jeg vil beskrive som en perfekt oplevelse.
Efter rejsen, gik jeg ind i integrations perioden. Jeg har skrevet en masse ned. Det er som om at jeg bid for bid, har fået flere og flere ting ud af rejsen. Rejsen har været så enormt givende for mig. Og jeg er ikke længere den person, som jeg var inden rejsen. Jeg var inden rejsen, en person der ikke forholdte mig til mine følelser. Så en masse ophobede følelser styrede stort set mit liv. Medicinen har givet mig muligheden, for efterfølgende og under rejsen, at både forløse og se på mit liv. På en helt anden måde og mere positiv alt i alt. Enhver sten føles at være vendt og jeg har virkelig fået lov til at se, meget grundigt på mig selv. Ecaterina skal også have et stort tak, for at have givet mig et værktøj, til at mærke ind i kroppen og forløse deraf. Det har hjulpet mig enormt, det vil jeg være evigt taknemmelig for.

Jeg har udover at blive en person der mærker ind i følelser, i stedet for at løbe væk fra dem. Blevet meget mere positiv, optimistisk og taknemmelig over denne oplevelse, livet nu engang er. Jeg er blevet mere rolig som person. Og glad over de små ting. En bonus for mig er også, at min tegnestil er blevet ”opgraderet” efter at have været på rejse. Samt mine meditationer er blevet endnu dybere efter rejsen.

Der er så mange ting jeg har fået af at rejse, at det nærmest ville kræve at jeg skrev en bog, for at få alle detaljer med.

Det er samtidig svært at beskrive med ord, fordi det hurtigt lyder overfladisk. Kontra hvor stor min oplevelse nu engang var.
Jeg har v
irkelig fået i overflod og føler mig både dybt ydmyg og dybt taknemmelig for oplevelsen.

Helt igennem en Dybt healende og transformerende rejse.
Tak for jer, Jacob og Ecaterina. <3


Christian.


Kære Ecaterina
Jeg vil bare sige dig Tusind Mange Tak for kvindeceremonien. Det var en smuk oplevelse, og jeg fik så dyb en tillid til dig som menneske og som facilitator. Det gjorde du med stor indføling, ro, tillid og styrke.

Jeg tænkte bagefter, at jeg vist krævede dig meget i forhold til alt det, jeg ønskede hænder og sang til! Men du skal vide, at du har gjort en stor forskel for min krop. Din energi og dine toner har sat fine ting igang, som jeg stadig mærker. Jeg synes jeg har mere stemmekraft, mere fylde i vejrtrækningen, og så føles hele min krop blødere. Især mine fødder - de er varme og bløde, hvor de ellers som regel er kolde og stive. Du har healende hænder :) Og stemme!

Tusind, tusind tak for det hele - og på gensyn!


Joanna


Tanker efter ceremonien.
feks den frugt jeg fik at spise lige efter ceremonien. Det var som om at jeg spiste frugt for første gang. Som om at jeg aldrig havde smagt jordbær, appelsiner, vandmelon, friske abrikoser og jordbær. Kunne smage alle smagsnuancer helt tydeligt og nærmest undersøgende. Nyt. Lige som et lille barn der smager frugt for første gang.
Og at alle ting jeg oplevede under ceremonien - de var alle forbundet til det samme - nemlig kærlighed. Alt var en del af kærlighed. Det hele hang sammen.

alt var så enkelt og indlysende og ligetil og klart.

jeg var connected til alt på en gang og det hele vibrerede med energibølger og lys.

Jeg var helt åben og blottet - jeg havde givet slip på ALT. Jeg var og jeg er...

Og en underlig fornemmelse at jeg kunne mærke min krop så tydeligt og alt andet omkring mig samtidig med at jeg var et andet sted... og alligevel helt dybt inde i mig selv. Tidsfornemmelsen var helt opløst.

Musikken guidede mig på min rejse og sørgede for at jeg holdt fokus så jeg kunne give helt slip og overgive mig totalt.

Jeg var helt tryg og jeg var slet ikke bange for noget som helst...

Jeg havde en kæmpe stor friheds følelse igennem hele rejsen. Og den er direkte forbundet til kærlighed. Kærlighed, åbenhed, tillid, tryghed og frihed = kærlighed. Og dermed total overgivelse. Ren kærlighed. Betingningsløs kærlighed.

Jeg kan kun elske andre hvis jeg elsker mig selv betingningsløst.

Det er min opgave at sprede kærlighed overalt på min vej og ikke mindst være kærlig ved mig selv og elske mig selv betingningsløst.

Det jeg oplevede kan slet ikke beskrives med ord. Det er meget større end ord. Der findes slet ikke ord for det. Det sidder dybt inde i mig.

Det er en stor forløsning.

Og så fantastisk efter ceremonien at sætte sig ned og lave en tegning og at få bearbejdet oplevelsen igennem billeder. En fantastisk måde at få tænkt tilbage fra start til slut. Og ja, så slutter det jo slet ikke der. Men er en fortløbende proces.

Tak for jer Ecaterina og Jacob (og alle de andre der var tilstede den dag) og fordi at i har hjulpet mig videre på min rejse her i livet. I gør et fantastisk stykke arbejde og er meget inspirerende og I er nogle store healere og I gør det med stor kærlighed og respekt ❤️ Krammer og kærlighed


Yvonne


Tak til jeres forlængede engle  varme, arme, vinger og hjerte.
Jeg har fået givet slip på en del af alt det jeg har været bundet ind i gennem hele livet.
Lys og Magisk liv


Lisanne


Endnu engang, med hele mit hjerte, tak for åbningen af denne magiske, interdimensionale portal, for mødet med mig selv, for jeres kærlige tilstedeværelse, for stedet, for musikken, for at facilitere en så gennemgribende, healing og transformation.


Sia Jensen
 


Jeg vil sige at jeg har det fantastisk 🙂
Jeg mærker rigtig meget kærlighed, og ser ligesom andre mennesker på en ny måde. Som om jeg kan se den smerte som jeg selv oplevede under ceremonien, den er også i dem, lige under facaden - det giver mennesker sådan en smuk skrøbelighed, og det er svært at føle sig truet af andre, når man ser at det er sådan.
Et sted indeni er vi alle som børn, med uskyldige behov og nogle af vores voksne reaktioner med hårdhed og arrogance er bare forsøg på at skjule en blød kerne af kærlighed indeni, som engang er blevet såret. Men det dybeste ønske i os alle er kærligheden.


Og nok vigtigst af det hele, så føler jeg mig forbundet til Gud igen. Og dermed til en dybere, kærlig del af mig selv. En forbindelse som jeg har følt jeg mere eller mindre har haft tabt de sidste 5-6 år. Det er bare så stort for mig at mærke det igen. Jeg føler mig forhåbningsfuld for mit liv igen, med en bevidsthed om at jeg grundlæggende er et godt menneske (og jeg tror på det, det er ikke bare noget jeg prøver at sige til mig selv). Jeg nyder bare at være.

Jeg beder til at disse forandringer er kommet for at blive, at processen ikke stopper her men vil fortsætte. Måske med en ny ceremoni på et tidspunkt, det kan sagtens være. Tror ikke at min rejse er forbi, nærmere at den er begyndt..

Endnu engang tusind tak for jeres hjælp og kærlighed og rummet


Arya


Tak for en fantastisk rejse. Det har været så stærk en oplevelse, som jeg passer på og bærer inde i mig som noget meget dyrbart. Det er den smukkeste oplevelse, jeg endnu har haft. Jeg kom i kontakt med en ubeskrivelig sorg, men den var så rigtig og samtidig så smuk og befriende, så det ikke kan beskrives. Jeg kom i kontakt med det inderste mig…under alle de lag og alle de ydre ting jeg er blevet gemt væk i. Derinde var den sande kerne og den var smuk og befriende. Jeg kom i kontakt med følelser og oplevelser, som jeg har kæmpet i årevis i terapi for at komme i kontakt med. Denne rejse har været mere betydningsfuld og givet mig en større indsigt end hundredevis af terapitimer har formået gennem hele mit liv.
Jeg har fået åbnet øjnene for ting, der har været gemt for mig. Jeg fik en indsigt i kærlighedens og tilgivelsens betydning. Jeg har fået en gave med, i forhold til den kærlighed jeg føler for mine børn, og som jeg gerne vil vise dem og give til dem. Jeg fik lov til at se, at glæde kan være en del af mit liv. Livet kan være sjovt og let og mennesker kan være til at stole på.
Jeg er taknemmelig og befriet og jeg skal rejse videre. Der er et kald indeni mig og jeg bliver nødt til at gå den vej. Jeg glæder mig, for jeg ved, at det bliver en rejse der vil berige mig og gøre mig min gang på jorden let og smuk.
Jeg håber, at mange andre vil starte på den rejse, for jeg er overbevist om, at det gør os til bedre, mere kærlige og indsigtsfulde mennesker.
 
Kære Jacob og Ecatering af hjertet tak til jer for at gøre dette til en mulighed. I er nogle meget særlige mennesker, der har stor betydning for mange.


Mette Pabijan


Kompetente, hjertelige, respektfulde og professionelle i arbejdet med dig❤️ den magiske have er stedet hvor du trygt kan kaste kontrollen over bords og hengive dig til din egen process.


Anne Sophie CronfeltDette er en historie om en mand, der har taget ADHD-medicin i 10 år og stoppet efter blot en ceremoni.

Da jeg skulle afsted for to en halv måned siden, så fik jeg at vide, at jeg skulle holde en pause med min ADHD medicin. Jeg har target det i 10 år inden. Og det var jeg ret bekymret for, hvordan det skulle gå. Og fik at vide, at jeg heller ikke måtte tage medicin tre uger efter, jeg havde været på rejse.
Så jeg skulle undvære min medicin i fem uger. Og det var jeg meget bekymret for, hvordan min adfærd og sådan nogle ting skulle være undervejs, i de fem uger jeg ikke tog min medicin.


Og da jeg så havde været oppe på rejsen, så fik jeg det faktisk sådan, at jeg ikke havde behov for medicinen. Når jeg sådan kigger på min medicin, så får jeg det sådan helt, arh, det har jeg ikke lyst til at tage.


Og ja, det er snart tre måneder siden, og jeg har ikke taget medicin siden, overhovedet. Og jeg føler ikke, jeg har behov for det.
Min adfærd den er helt fin, og jeg har ikke de der udsving. Jeg har ikke behov for at adfærdsregulere mig selv på samme måde med den der ADHD-medicin, som jeg havde før.


Nu fungerer min hverdag bare ganske glimrende. Jeg har stadig lidt udfordringer ift. at strukturere ting. Men det er okay. Men alt det ift. adfærd og sove om natten og alt sådan noget der, det er fuldstændig nivelleret ud.


Ja, det er fantastisk. Og jeg har også haft en anden rejse her to en halv måned efter min første rejse.
Og det er bare blevet forstærket. Jeg synes jeg har fået endnu mere indre ro. Der bare bliver ryddet op stille og roligt.


Der hvor normalt medicinen den bare lagde en dæmper på, når der var uro eller virvar i tankerne, så er de her indre rejser gør bare noget helt andet. Det skaber roen. Altså de giver roen. De lægger ikke låg på. De konfronterer jo bare og viser, hvad det er, der skal gøres.


Og rydder op på værelset. Der bliver bare ryddet op, ryddet op, ryddet op, ryddet op, ryddet op.
Og der kommer bare mere og mere ro på.
Tusind tak.


Tom HjørtFørst af alt vil jeg takke guderne for at Den Magiske have er manifesteret her på jorden 
Den magiske have er magisk . Så enkelt som det er sagt og jeg ved at den har og vil hjælpe mange mennesker på sin vej i livet på jorden. 
Hjertelig stort tak til hele besætningen på denne galaktiske indre rejse som jeg har haft enormt stor glæde af og det er ikke sidste gang.
Den Magiske Have kommer til at se mig mange gange.
Med dyb fred & balance
Fra kærlighed


∞Allan BrΩch∞


Kære Ecaterina og Jakob 
Ceremonien sat i mig i flere måneder, hvor jeg var fyldt op med billederne og musikken jeg husker fra rejsen. Min mor døde 3. nytårs dag, hun blev 91 år, og mens jeg sat og holdt hende i hånden til hendes sidste åndedrag, følte jeg stærkt at både min afdøde far og bror var tæt omkring, og billederne af min brors energetiske lange kram under ceremonien, dukkede op igen meget stærkt.

Ceremonien åbnede mine øjne for hvor meget energi vi er omgivet af, og dimensionerne, som også er omkring os, giver mig en stor tryghed i hverdagen. At der er så meget omkring os der vil hjælpe...

Jeg kommer helt sikkert tilbage til jer en dag i løbet af det nye år. Ceremonien har gjort mig nysgerrig på hvad mere der er...

Tusinde tak for jeres store og vigtige arbejde, jeg glæder mig til vi ses igen,
Knus og kram


Ida


Min egen spirituelle udviklingsrejse har ført mig vidt omkring i landskabet, og her står Den Magiske Have som en klar og lysende stjerne. Kombinationen af videnskab, healing og musik er for mig, ligesom for Terence Mckenna, indbegrebet af moderne shamanisme, og det er præcis disse bolde som mesterligt jongleres i haven. Det er et rumskib som på en gang formår at række ud til urgamle traditioner såvel som til moderne teknologi og videnskab.
At arbejde med medicinen er et stort ansvar, men jeg har altid følt mig i trygge hænder i haven, og nydt godt af Ecaterinas og Jacobs store erfaring, såvel som af alle de ting som stedets gæster og hjælpere har at byde på. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til alle som har mod på at arbejde med sig selv gennem medicinen, at lægge turen forbi Den Magiske Have i Fredensborg.
Bedste Hilsener


PeterDet er for mig en stor forløsnings gave at have jer som facilitatorer på rejserne.
Jeg mærker tydeligt, at jeg igen har sluppet gammelt traumestof.
Der er nu i den efterfølgende integrationen mere ro, lethed, nærvær og tillid hos mig.
Kh


Tina Rasmussen


Jeg har det meget bedre end inden ceremonin. Det er som jeg igen har fået livsgnisten tilbage. Jeg har på et dybt plan forstået at jeg kan leve mit liv for mig, for min skyld - har hele mit liv været i service og givet liv, energi og støtte til andre og var ved at gå under af det. Så de underliggende  `kontrakten`er sagt op og det har sat mig fri på en ny måde. Jeg er stadig i en tranformation og har mange drømme men det er et rigtigt godt sted at være på og ikke så meget sorg længere:-)


Hanne Vibeke


Kære begge to
TUSIND TAK for en fantastisk ceremoni i fredags. Det var en fantastisk oplevelse og det hele lever endnu i mit system. Jeg er så taknemmelig for at have været med og at få lov til at være i 'joy' og 'at more sig' i min process og oplevelse - det var så smukt.

I er dygtige og jeg kommer helt sikkert tilbage, når alt er integreret og jeg mærker efter igen. Tak for at I er så imødekommende og tager jer så godt af os alle, der var med. Musikken, stemmerne, stemningen, energien var absolut fantastisk. TAK for jer og tak for denne gang.
Knus hefra


Jeanette

 

Min intention ved at deltage i ceremonien var at frigøre mig fra den mentale cyklus af at føle livet som en 'vedvarende forpligtelse' - en aldrig endende 'ToDo'-liste, der ikke efterlod meget plads til glæde, udtryk eller blot at være. Forberedelses-e-mailen ugen før var virkelig klar, og jeg var taknemmelig for det, fordi jeg var nervøs. Sammenkomst-cirklen satte virkelig tonen og den kærlige atmosfære, og Jakob gav klare instruktioner, der var enkle nok til, at jeg kunne huske dem under rejsen. Hvad angår rejsen selv, var det, jeg oplevede, den suveræne 'fastholdelse' af energi og rum af hele teamet, musikken, sangen, den blide opmærksomhed og omsorg, og den absolutte mesterskab i timingen af alt, da energierne skiftede. Der blev skabt et virkelig kærligt rum, der føltes sikkert nok for mig til at trække vejret dybt ind i meget dyb sorg og brændt ud/bryde den mentale cyklus af dømmekraft og komme ind i et mere accepterende og kærligt rum af, hvad livet er, og hvor glæde har en plads. Jeg nød virkelig at sidde i den sene eftermiddagssol og nyde den fantastiske have bagefter. I ugerne og månederne siden rejsen er det mentale cirkuleren forsvundet - helt. En uge efter rejsen følte jeg dog en bølge af "hvad laver jeg her", men det forsvandt efter et par timer, og jeg har ikke haft det siden. Jeg føler mere fred, end jeg nogensinde troede, jeg kunne, og udvikler bedre klarhed over, hvilke glæder der er tilgængelige, og hvordan man får adgang til dem. Mit potentiale for at opleve kærlighed er steget enormt. Jeg er taknemmelig uden ord, og vil komme tilbage for at rejse mere.

Kram og kærlighed

Sandra

Ieg har haft en fantastisk oplevelse hos jer, og det har hjulpet mig meget. Siden mit besøg har jeg arbejdet på den vision, jeg havde. Jeg startede på HF. Jeg tror, ceremonien viste mig modet til at tro på mig selv nok til at gøre det uden at dømme mig selv.
Ugen efter besøget var fantastisk. Jeg har aldrig følt mig så godt før, og jeg oplevede, at hvis jeg arbejder på mig selv, kunne jeg ende med at have det liv, jeg ønsker.

Det smukkeste var kærligheden, jeg følte. Kærlighed til mig selv, kærlighed til alle og kærlighed til livet. Det fik mig til at indse, at kærlighed er alt. Og at kærlighed er nøglen for mig til at være lykkelig.

Da jeg var barn, voksede jeg op i et hjem med alkohol- og stofproblemer. Det satte en masse dårlige tendenser i min personlighed. Jeg har tidligere forsøgt at rette op på det på egen hånd, men havde ikke de rette redskaber til at gøre det ordentligt.


Ceremonien viste mig, hvordan jeg skal passe på mig selv. Jeg oplevede, at livet var smukt, og at jeg ikke behøvede at føle smerte. Før troede jeg, at min smerte var en del af min inkarnation, og at jeg ville føle det hele mit liv.
Jeg er så oprigtigt taknemmelig for, hvad I har gjort for mig, og ser frem til at se jer igen.
Mange tak for jeres omsorg.


Estelle

 

Jeg har det fantastisk!
Jeg kan helt sikkert mærke en forskel, at der er sket noget godt for mig!
Jeg føler jeg er blevet mere åben, lyttende og nærværende og vågner med et smil på læben hver morgen. Så dejligt!

Jeg kan også mærke jeg har brug for en rejse mere, når jeg lige har "sundet" mig lidt. Så jeg kommer helt sikkert tilbage.

Det har været så dejligt at møde jer! jeg er dybt taknemlig for jeres varme og godhed! syntes det er så godt gået at i har viet jeres liv til at hjælpe andre og vise dem vejen! Stor respekt!

Carina

Jeg har det meget bedre end inden ceremonien. Det er som jeg igen har fået livsgnisten tilbage. Jeg har på et dybt plan forstået at jeg kan leve mit liv for mig, for min skyld - har hele mit liv været i service og givet liv, energi og støtte til andre og var ved at gå under af det. Så de underliggende  `kontrakten`er sagt op og det har sat mig fri på en ny måde. Jeg er stadig i en tranformation og har mange drømme men det er et rigtigt godt sted at være på og ikke så meget sorg længere:-)

Fredrik

Jeg er meget imponeret over hvor meget kærlig sjæl og inspiration der er i den magiske have både inde som ude. Ecatarina og Jacob er dedikerede sjæle og sammen med deres dygtige terapeuter sender de dig kærligt afsted på din rejse og er hos dig i de svære stunder, tager din hånd, stryger din sjæl med musik og himmelske stemmer der får en til at slippe det som må slippe i krop, sjæl og ånd er SÅ taknemmelig.


Madeliene WieseEn meget smuk og magisk plads, skabt af endnu smukkere, magiske og kærlige mennesker. Jeg oplevede en utrolig transformation. Når jeg er i naturen, kan jeg mærke min omgivelse så meget mere, alt ser meget smukkere ud, og jeg kan igen se livet i naturen. Og jeg føler mig så meget mere levende. Jeg føler mig meget mere kraftfuld, bevidst og selvsikker. Virkelig, så meget har ændret sig, jeg vidste ikke, at en sådan transformation er mulig på så kort tid. Et sandt kraftfuldt og helbredende sted.


Christoph Thcamnho


Ceremonien viste mig, hvordan jeg skal tage vare på mig selv. Jeg oplevede, at livet var smukt, og at jeg ikke behøver at føle smerte. Før det tænkte jeg, at min smerte var en del af min inkarnation, og at jeg ville føle det hele mit liv.


Men jeg kæmper stadig med en masse ting. Nu, hvor det er et par måneder efter ceremonien, føler jeg, at jeg er tilbage til nogle af de negative energier, der har kontrol over mig og mit liv. Jeg føler, at jeg har fået nogle redskaber til at hjælpe mig selv, men nogle af mine problemer er så dybt forankrede i min personlighed, at jeg har brug for mere hjælp til at arbejde med dem.


Jeg har tænkt på at gøre endnu en ceremoni, men jeg har været bekymret for, om det var for tidligt. Hvad synes du? Jeg har følelsen af, at min hverdag er begyndt igen. Det faktum, at jeg startede på HF, giver mig virkelig meget at arbejde med. Og jeg har ofte ikke energien til at være den bedste version af mig selv, når jeg konfronteres med mine dæmoner.


Jeg er så oprigtigt taknemmelig for det, I gør for mig, og glæder mig til at se jer igen. Mange tak for jeres omsorg.


Axina

 

Jeg er midt i en kæmpe transformations og integrationsfase der gør hver dag så forskellig fra den anden. Der er lidt op og ned på alting for tiden, men min grundfølelse er at det er en god ting og jeg er på vej det rette sted hen.

Den mest tydelig forandring lige nu er at min rastløshed er forsvundet. Den er der simpelthen ikke mere, og det har bare skabt plads for såååå meget ro og kontakt til mig selv.

Det er vidunderlig skønt, og har været et ønske de sidste mange mange år. Jeg står et sted nu med en tom side foran mig, mine planer har ikke ændret sig, men mit forhold til hver ting jeg gør har forandret sig. Jeg mærker mig selv, jeg ånder ind og så tager jeg reelt stilling til om det er godt eller skidt for mig det jeg gør. Jeg er ved at lære mig selv at kende på ny og jeg er rigtig glad for som jeg er. Når jeg er træt hviler jeg og når jeg har energi til det så giver jeg og det føles mere rigtigt end noget andet. Jeg har forstået hvad det vil sige at give af ren kærlighed og det er simpelthen det største, men det kræver at jeg er så skarp på at passe på mig selv, så jeg har noget at give af. Og balance imellem ikke at give alt, men gemme noget til mig selv. Det er en balance jeg udforsker lige nu og bliver langsomt bedre og bedre til, men det hele er så nyt for mig.

I er vidunderlige jeg er så taknemlig og glad for at i er jer og i gør hvad i gør. Jeg er blevet hjulpet til at smelte sammen med mig selv og nu begynder jeg at lære at tage mig af mig selv. Det er en fantastisk rejse jeg er på nu, og jeg føler mig så utrolig heldig for at i har skabt rammerne og støtten til min transformation tilbage til mig selv.

Jeg glæder mig til at vi ses igen og jeg ønsker jer alt det bedste
Kram, kærlighed

GailJeg kan ikke engang forklare, hvad der sker i mit liv lige nu. At manifestere og opleve hverdagens mirakler. Evigt taknemmelig! Dette var det skub, jeg havde brug for. Tak, tak, TAK!!!!!! Jeg elsker jer alle.


Therese


Den magiske have ér et magisk sted, det må der slet ikke hærske tvivl om. Det er en portal til den anden side af bevidstheden, den der ofte ikke er til at finde i den travle forhastede hverdag. Da også en portal til heling og udvidelse af subjektets og selvets ånd. Det er dog ligeså en portal hvor ens dybere og mere eksistentielle frygt ofte vil kunne træffes som din ‘dørvogter’ til dit selvs videre udvikling.. om det være sig forgangne mentale traumer fra fx fødslen, brudte eller misforståede bånd i kærligheden, eller længslen til højere forsoning og rummelighed i bevidsthedens og kærlighedens rækkevidde. Ja så er det et sted hvor netop sådanne selv-blokerende grænser en måtte have, meget lettere brydes til forløsning af den intuitivt forsonende og helene strøm(e-motion) i selvet, og hele kroppen med... Men også et sted hvor kontakten til netop den kollektive bevidsthed oftest er meget stærkere en du normalt oplever den og hvorfor din ro og forberedelse vil komme dig til gode. Holder du din ærlighed og kærlighed forrest, er der dog intet at frygte af den grund heller..😉
Det vil også være værd at overveje om andre komplementære terapiformer i kombination med denne, såsom holotropisk åndedræts øvelser, yoga, kropsterapi, ‘Bevidsthedsberøring’, kraniosacralterapi(særlig godt for fødselstraumer, eks.v.), såvel som naturtemedicin, fælles, såvelsom enkelt sessioner, etc., og som Jacob og Ecatarina sessioner fungere glimrende i supplement med. Al smerte, om det er fra egoet selvbeskyttende primitive forsvarsmekanismer, selvet/sjælen eller kroppen så kan det forløses og bringes frem her her, men husk at sætte god tid af til bearbejdning og integration i de første til flere uger efter for da at få det fulde udbytte og forløsning til at vedblive i din hverdag.

Det magiske ved den magiske have, er imidlertid også de virkemidler der benyttes, såsom: live musik lavet i og til bevægelsen i nuet og ceremoniens gang og med de tilstædeværendes stemninger; såvel som fællesspisning og åben sammenkomst og med respekt for den iboende sårbarhed. Men det er i særlig grad parret, Ecatarina  og Jacob, som ikke kun arbejder i grænsefeltet af hvad det konventionelle samfund endnu har accepteret at skulle kunne rumme og endnu knokler for at kapere, så er det med fuld dedikation til deres vision og drømme for en bedre og mere sund og bæredygtig kærlig verden de fører et banner for og for noget så personligt, sårbart og intimt som vores eget og fælles ‘selv’, dets heldbred samt ve og vel. At de gør dette med et vidunderligt kærligt og passioneret engagement og giver deres musiske talent plads i de healende arrangementer og tør være i det, i nuet og Med de stemninger som allerede er der ... blot mangler at få lys, lyd, musik, kærlighed og nærvær, ja så er alle elementer med stort fortegn i deres selvskab til inspiration og lykke med dette fantastiske par.
De kærligste hilsner

 

Rune Brøkner LorentzenTak for en stor oplevelse. Sikke nogle fine rammer, kan bestemt anbefale jer 😊❤️🌺🎸

 

Helle HirshalsFørst af hjertet tak 💜🙏 for en meget dejlig og tryg weekend og ceremoni hos jer.
Så meget og kærlig omsorg I giver 🙏
Det er en stor gave I har at tilbyde.
Det har igen været meget forløsende og indsigtsfuld for min psyke at rejse.


Tina N RasmussenTusinde tak.
Både for det arbejde i retreatet, men også for at tage den rolle som healere og lave dette stykke arbejde.

I er helt fantastiske musikere. Jacob din musik bevægede min krop til at give slip og heale. Ecaterina din stemme gav mig kærlighed og omfavnede mig som en mors healende hånd.

Sikke et magisk sted i har. Da jeg fredag efter vores cirkel, løb rundt i haven og udforskede. Følte jeg mit indre barn igen, jeg løb rundt, klatrede og var så nysgerrig. Da jeg stod i tårnet og så sol til højre og måne til venstre, stod alt lidt stille. Wauw.

Tak for jeres trygge arbejdsrum, jeres åbne arme og ydmyghed.
Kærlighed,

 

Malou


Kære Ecaterina og Jacob
Det var en fantasisk rejse. Jeg føler mig healet, og meget meget klar i hjernen.
Føler at det har været en stor udrensning.
Musikken bar mig igennem. Det var magisk.
Har sluppet rigtig meget, som ikke tjener mig mere.
Og det føles meget, meget rigtigt.
Kommer gerne igen en anden gang, når hjertet føler for det.
Take care.
Much love


Ea


The Magic Garden er et fantastisk sted på mange måder. Den usædvanlige atmosfære på dette sted samt smukke natur og arkitektur giver dig mulighed for at rejse dybere ind i dit sind og nå et dybt niveau af afslapning. Jakob og Ecaterina er vidunderlige mennesker, som takket være deres dedikation, viden og kreativitet tillod mig at kende mig selv bedre og begyndte at tæmme det, der normalt var skjult i området under bevidsthed.
Under ceremonien oplevede jeg skønhed og kærlighed, som jeg ikke engang vidste om, at de eksisterede, jeg føler, at jeg takket være dette bliver en mere selvbevidst og fri person.
Jeg deltog også i en fuldmåne helingskoncert. Jeg er stadig meget imponeret over professionalisme og musik, der tillod mig at opleve utrolige energi og positivt stemte mig for den næste arbejdsuge. Jeg kan kun tilføje, at for et par dage smilet ikke kom væk fra mit ansigt, dette er et vidunderligt sted, som jeg anbefaler til alle.


Kasia / JoannaTak fra dybet af mit hjerte.

Jeg mangler i den grad ord. Det er så længe siden min bevisthed har bevæget sig så hurtigt gennem tid og rum, at jeg måtte ytre OMG igen og igen, til en dyb og gennemgribende udrensning...

Tak til jer alle fire fra vores Groundcrew, samt til alle jer andre kærlige sjæle på holdet.

Min sjæl kalder på mine kreative handlinger…


Henrik Lindholt
 


Set og setting er virkelig afgørende for en god rejse og det tror jeg ikke kan blive bedre end i Den magiske have, jeg følte mig helt rolig og sikker i Jacob's hænder. Stor opmærksomhed på den enkeltes tilstand og behov, dyb kendskab til de bevisthedsplaner, universer og følelser man bevæger sig rundt i, gør at man tør svæve frit. Jacob's inspirerende guitar og trommer, Ecatarinas smukke sang, er med til at underbygge og guide en på rejsen.
Kærlige hilsen


Peter

 

I en tid hvor folket er styret af ydre behov - flere penge og mere magt .... I en tid hvor frygt gør, at mennesker isolerer sig og vender moder jord ryggen, findes dette vidunderlige og hellige sted. En have - En rundsal - to mennesker, som lever efter deres kald og tager kærligt imod alle. Medmennesker der trodser den kapitalistiske moderne verdens negative konsekvens og vibrationer - som frø der spirer på ny gennem den fortærede og forurenede muld... Her kan kærligheden på ny spire ukontrolleret. En cirkel bliver dannet.

Med tillid og respekt er jeg blevet guidet videre på min indre rejse... Fået de rette pust - varme - tilstedeværelse - sjælefulde og blide toner har hjulpet mig afsted.

Universel kærlighed er blevet givet og modtaget omkring denne cermoni. Evig taknemmelighed til jer - Jacob og Ecaterina - I er det reneste og smukkeste par, jeg endnu har mødt.


OneLove* Marc


Jeg er så taknemmelig for de rejser og helbredelse, jeg har modtaget i den magiske have. Jeg kan dybt anbefale at deltage i en planteceremoni i dette sikre, venlige og professionelle rum. Stor tak til Jacob og Ecaterina for at skabe dette og dele deres magi med os. fred.


Miriam Mahony
* * * * * * * * * * *

Ecatarina og Jakob er eminente spirituelle musikere af helt særlig klasse. Som gudsbenådede talenter færdes de sikkert og hjemmevant i et spirituelt univers, hvor de kan bringe den mediterende til steder, hvor verden begynder - til cyklonens centrum. Musikken indgår i forvandlingen af den mediterende. En transformation til energi af uendelig kærlighed, hvoraf alt opstår - hvis man tør overgive sig. Det kan man roligt, for man er i gode hænder.


Stig
 


Tak for en fantastisk oplevelse!
Tak fordi I har så STORE hjerter.
Dyb taknemlighed for alt det der er
også inde i mig

 

Suzan Sargin

 


Tusinde tak for en magisk weekend fantastiske mennesker. Aho

 

Kristina PejulaJeg et dybt taknemmelig for mit liv lige nu, og for at have fundet min vej ud af tilbagevendende depressioner, som i 23 år har forkvaklet mit liv. Vejen ud er plantemedicin, og det har gjort en kæmpeforskel for mig. 2 gange ayahuasca og et svampetrip med psilocybin på en måned, ændrede mit liv, og jeg føler mig nyfødt og meget sikker på, at det er en vedvarende ændring. Tak til jer, der har hjulpet mig på vejen. Kærlige knus fra Rigmor.

Rigmor

bottom of page