top of page

Der kan være flere grunde til, at du oplever kaldet til at begive dig ud på en indre rejse. Det kan være af ren nysgerrighed efter at vide mere om dig selv og Universet. Måske leder du efter mere ekstase i dit liv. Det kan være, at du bærer på en dyb smerte, en længsel efter mening med livet, er i en krise eller noget helt andet.
 

Joseph Campbell beskriver dette kald som "The Call to Adventure" - kaldet til eventyr.

Når du har fået kaldet til at rejse ind i din egen psyke, er der flere vigtige ting, du skal være opmærksom på. At foretage indre rejser og være helten/heltinden på Selvopdagelsens Eventyr er nok det mest spændende og givende, man kan gøre i livet. Samtidig kræver det stort mod, tillid til processen og selvdisciplin.

​Når du rejser dybt ind, får du mulighed for at hele dine dybe sår, opnå selvkærlighed og kærlige relationer, tilgivelse, anerkendelse, modtage visioner og meget mere.

 

Vi støtter dig i alle faser af din rejse

Alt, hvad vi tilbyder i The Magic Garden (Den Magiske Have), er skabt og designet til at støtte dig i din proces, så du kan leve et meningsfuldt liv fuld af daglig glæde og ekstase.

Vi tilbyder transformation og healing gennem månedlige livstransformerende retreats og integrationsaftener, månedlige fuldmånekoncerter, individuelle sessioner og sessioner for par, grupper og online sessions.

Vi er dedikerede til at guide dig på din indre rejse, så du bliver den bedste udgave af dig selv.

Kærlighed, lys, magi og velsignelser
Jacob & Ecaterina Moth og The Magic Garden Team

bottom of page