Search

God sommerferie og Magisk Festival / Have a great summer holiday + Magic Festival

Updated: Aug 28, 2020


►English version below.


Kære alle i The Magic Garden Tribe, såvel nytilkomne som ”gamle i gårde”


Sommerferien nærmer sig, hvilket giver mig anledning til at gøre status over første halvdel af 2020 her i The Magic Garden (TMG).


⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼ Kraftfulde overgange

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Allerede i løbet af sommeren og efteråret 2019 fornemmede vi, at noget stort var på vej. Som om en energi byggede sig op og samlede sig med retning mod en større transformation - død og genfødsel.


Inden for et halvt år tog min far, Ecaterinas mor, to af vores katte og en meget betydningsfuld og nær ven deres sidste rejse for denne gang til det hinsides. Vi havde mange magiske oplevelser i forbindelse med vores kæres sidste rejser, herunder stærke ritualer, synkroniciteter og kraftoverførsler fra disse særlige sjæle og rejsefæller.


⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼ Livestreaming – globale meditationer

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

I efteråret 2019 begyndte vi at livestreame vores koncerter og ceremonier. At livestreame var en del af den vision til skabelsen af The Magic Garden, som jeg modtog i 1995. Dengang virkede livestreaming fuldstændig surrealistisk, og der skulle da også gå 24 år, før vi havde fået etableret al den nødvendige teknik, som gjorde livestreaming mulig.


Det føles dybt tilfredsstillende for mig, at livestreaming er blevet til virkelighed, idet vores koncerter og ceremonier nu kan fungere som globale meditationer. En del undersøgelser har indikeret, at når flere mennesker mediterer sammen, kan det have en mærkbar positiv indvirkning på deres omgivelser. Målet med vores globale meditationer er at medvirke til kraftige, positive forandringer på planeten.


I fredags skrev jeg en blogpost om den fantastiske drone, som et kært tribe-medlem har foræret The Magic Garden. Med de filmoptagelser, som dronen har åbnet mulighed for, er vores ceremonier, koncerter og livestreams en holistisk stimulerende sanseoplevelse af musik og visuals. Det oplever jeg dybt tilfredsstillende og meningsfuldt, da det netop er den tankegang, der ligger bag The Magic Garden, nemlig at være et sted, hvor alt hænger organisk sammen.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼ Coronavirus

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Den kraftfulde energi i 2019 gjorde, at vi med spænding så frem mod 2020. Vi blev dog ligesom resten af verden nødt til at forholde os til coronavirussen, som medførte, at vi i løbet af foråret måtte aflyse flere events og sætte meget på hold i en periode.


I sådan en anderledes og uprøvet situation er det en kunst at forholde sig bevægelig og finde nye måder at gøre tingene på.


Her i TMG valgte vi at afholde endags-ceremonier for små grupper, da det blev tilladt, samt at livestreame vores fuldmånekoncerter og små healingsmeditationer fra forskellige steder i haven.

Under normale omstændigheder er det kun vores Patreon-medlemmer, der har adgang til vores livestreams. Vi fornemmede dog et stort behov i triben for at modtage healing og at mærke, at vi trods fysisk afstand stadig var forbundet. Vi var meget glade og taknemmelige for den kærlige modtagelse og feedback på vores offentlige "corona-livestreams".


⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼ Mit livskald

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Mit kald i livet er at støtte indre rejsende og søgende sjæle på det, som vi i The Magic Garden kalder Selvopdagelsens Eventyr.


Derfor glædede det mig inderligt, at de offentlige Q&A-livestreams, som jeg lavede i maj og juni i år, nåede ud til så mange mennesker. Det føles dybt meningsfuldt for mig at stille mig til rådighed med de erfaringer, kompetencer og indsigter, som jeg har høstet gennem mange år og at opleve, at de kan være til glæde og gavn for indre rejsende og søgende sjæle.

Vi har siden da modtaget mange henvendelser og haft et væld af nye besøgende her i The Magic Garden.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼ 20-års bryllupsdag

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

D. 3. juni i år havde Ecaterina og jeg 20-års bryllupsdag. Ecaterinas tarotkort er Kejserinden, mine er Kejseren og The Fool, og i vores composite-horoskop har vi en diamant. Vi blev viet d. 3.6.2000, hvilket giver tværsummen 11. Der er 11 år imellem os aldersmæssigt, vi bor i nr. 11 på vores vej, 11 musik-albums – ja, vores liv har været fyldt med et hav af 11-taller, der på magisk og synkronistisk vis er flettet ind i The Magic Gardens historie.


20 år er lang tid, og lad mig sige det enkelt og klart: Kærligheden er for mig den største gave, man kan have i livet. Vi er dybt og helt lykkelige sammen og dybt taknemmelige for det eventyr, der dagligt udfolder sig for os. I hele TMG's historie har vores energier fungeret som yin og yang, og det er sådan en stor glæde for os at se og mærke at vores livsprojekt, livsdharma og "kærlighedsfrugt" kan hjælpe og støtte så mange skønne sjæle på deres eget Selvopdagelsens Eventyr.


Vi fejrede dagen med nære venner og havde en meget skøn og berigende aften, hvor Solen velsignede os fra en skyfri himmel.


⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼ Magisk Festival

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

I september i år fylder vores musikstudio, Axis Mundi Studio, 11 år – endnu et 11-tal på den lange liste af 11-taller i vores liv.


Denne særlige fødselsdag skal naturligvis markeres ved vores årlige Magisk Festival, som i år afholdes d. 5. september. Festivalen vil byde på koncerter, foredrag, diverse alternative behandlinger, fællesspisning m.m.


Ikke mindst vil du få muligheden for at høre mit nye band Electric Shaman, som blev etableret i begyndelsen af året, fyre den max. af i løbet af aftenen. Electric Shaman er født ud af min gamle trio Purple Haze, men nu med et nyt hold af musikere fra eliten af danske musikere, nemlig Asger Steenholdt på bas og Niclas Campagnol på trommer.


Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 5. september og glæd dig til en magisk, festlig, munter og begivenhedsrig dag og aften.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼ Magisk Festival Team

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Vi vil efter sommerferien samle et Magisk Festival Team af frivillige, der får mulighed for at bidrage til den praktiske afvikling af arrangementet og være med til at løfte festivalen til nye højder.


Tænker du allerede nu, at det lige er dig, der er frisk på en billetvagt i porten, at være med til at stille musikgear op, at give en hånd med ved oprydningen eller andet, så send en mail til ecaterina@themagicgarden.dk og meld dig til at være en del af Magisk Festival Teamet.

Vi har desuden et stort ønske om at livestreame hele festivalen og søger derfor også frivillige, der kan føre et kamera i løbet af dagen. Tænder du på den opgave, så skriv endelig til ecaterina@themagicgarden.dk.