top of page

TESTIMONIALS

Woman Breakthrough

Lunah Wiese

Sanne Louise Hansen

Marianne Vih

"Jeg føler, at noget er blevet instantly forløst under rejserne. Som om jeg er blevet omstruktureret indeni. Jeg ved ikke, om det er 'medicinens' effekt i sig selv, det kærlige rum, at blive set og støttet så smukt og varmt i processen, eller selve det at have været helt nede i mulden og virkelig have haft fingrene i det, som jeg før var så bange for. Jeg tror, det er det hele. Jeg ville ihvertfald nødig undvære nogen af elementerne."

A. 42 år

"Jeg havde det overordnet set godt, synes at jeg var/er nået et langt stykke i min selvudviklingsproces både kropsligt og mentalt. Mit nervesystem har dog været letantændeligt til angst i mange år. Efter forløbet oplever jeg en langt større ro i systemet, som er opstået af at have fået healet svære ting, som ikke har været mulige at få tilgang til under mere "normale" omstændigheder eller gængs terapi. Jeg har fået mere ro, grounding og et mere frit åndedræt."

Lene, 49 år.

”Den største forandring er selvkærligheden og rummeligheden i forhold til mig selv, der smitter af på alt omkring mig. Livet er lækkert.”

Monica, 34 år.

”Jeg oplevede en stor følelse af frustration og at være "stuck". At der var nogle emner dybt i min sjæl og krop, som jeg ikke kunne nå ind til ved bare at snakke om det hos fx. en terapeut. Min livshistorie, omend den rummer svære ting, var ikke længere forklaring nok til, hvorfor jeg holdt fast i smerten. Jeg oplever at have fået indsigter, billeder og ord for det der uhåndgribelige mørke, som jeg før hverken kunne definere eller arbejde med. Nu har jeg en stor opgave foran mig med at integrere disse indsigter. Der er stadig dage med tvivl – men optimismen har overtaget. Og der er bogstaveligt talt lys for enden af tunnelen.”

Helle, 36 år.

bottom of page