top of page

Anbefalinger

stanislaf grof_jacob_Moth.jpg

'

"I dagens verden, hvor hundredetusinder af mennesker er interesserede og involveret i seriøs selvudforskning, er der et presserende behov for ærlig information og retningslinjer. Jacob Moths "Land of the Nocturnal Butterfly" er en skatkiste af information, der er uvurderlig til dette formål. Det er en bemærkelsesværdig rejsedagbog, der beskriver den indre rejse foretaget af en alvorlig åndelig søgende med hjælp fra kraftfulde "teknologier fra det hellige" - psykedeliske stoffer. Den ærlighed, hvormed forfatteren rapporterer alle løfter og faldgruber, som den dedikerede 'psykonaut' støder på, gør denne bog til et must for alle dem, der har besluttet sig for at begive sig ud på eventyret med selvopdagelse og søge dyb indre psykospirituel transformation. Forfatterens ekstraordinære illustrationer hjælper med at formidle dimensionerne af hans erfaring, som er vanskelige at beskrive med ord."

Dr. Stanislav Grof / Psykiater, M.D. Forfatter til LSD-psykoterapi, Fremtidens psykologi, 6 The Cosmic Game og The Ultimate Journey

“"Land of the Nocturnal Butterfly" er en fascinerende episk fortælling. Jacob Moth relaterer, hvordan hans livsbane er blevet positivt påvirket af forskellige sindændrende substancer som LSD og cannabis. Moths brug af disse stoffer til personlig vækst og udvikling har ikke været overfladisk; tværtimod går han stien med oprigtighed og alvorlig hensigt. Han har mødt både triumfer og tragedier undervejs og beskrevet begge dele med ærlighed og integritet. Denne bog vil appellere til andre "psykonauter" samt til andre med spirituelle og filosofiske orienteringer. Læseren vil nyde tegningerne og illustrationerne samt den måde, Moth har syntetiseret en meget unik personlig mytologi."

Stanley krippner.jpg

Stanley Krippner / Psykolog/ Ph.d. Forfatter til Human Possibilities og Song Of The Siren

Chris & Jacob.jpg

''I bogen tager Jacob Moth os dybt ind i sin psykedeliske odysse i søgen efter heling og helhed. Skrevet i en flydende, næsten strømmende bevidsthedsstil, blander hans fortælling personlige erindringer, sessionrapporter, drømme, relationer, refleksioner, indsigter fra ture, astrologi, psykologi og meget mere. Med bemærkelsesværdig ærlighed og selvdisclosure dokumenterer Jacob både faldgruberne og velsignelserne ved sin psykedeliske rejse, hvor hver side flyder over med hans kunstneriske kreativitet. Nocturnal Butterfly er den modige historie om en dedikeret psykonaut, dristigt fortalt og sikker på at blive husket."

Christopher Bache, Ph.D., forfatter til "LSD and the Mind of the Universe", "Lifecycles", "Dark Night, Early Dawn" og professor emeritus i religionsstudier ved Youngstown State University.

Jacob præsenterer sin bog.

NATSOMMERFUGLENS LAND
-EN INDRE REJSE
En bog af Jacob Moth

En ekstraordinær psykedelisk rejsedagbog om en ung mands stormfulde dybe psykologiske og åndelige søgen efter sin indre autentiske natur.

Natsommerfuglens Land er en ung psykonauts beretning om hans indre rejse ved brug af psykedeliske stoffer som LSD, Cannabis og Magic Mushrooms, samt ikke-stofbaserede teknikker.

Bogen begynder med de første teenage-eksperimenter med virkningen af cannabis på forfatterens kunst og bevæger sig videre til hans shamanistiske indledende krise, som sprang ud af hans første højdosis LSD-trip. Efter nogle år lykkedes det for forfatteren at praktisere psykedeliske sessioner kombineret med terapeutiske teknikker, som han havde lært af en banebrydende terapeut ved hjælp af Stanislav Grofs teknik og terminologi.

Efter 20 års indre rejse trådte forfatteren ind i sit eget paradis i en tilstand af uhindret energiflow.

Natsommerfuglens Land er en førstehåndsberetning, der vil være særligt nyttig for aspirerende psykonauter, da den udelukker intet: forfatterens inklusion af alle nyttige detaljer i sessionsrapporter, drømme, astrologi og "virkelighed", hvoraf nogle ville virke pinlige for visse mennesker, betyder, at den aspirerende psykonaut føres hele vejen, fra start til slut, og får et overblik over alle dimensioner af virkeligheden, som tjener til at oplyse hinanden. Alle faser dækkes i beretningen, fra et almindeligt liv over den indledende krise, Helvede og Skærsilden til ankomsten i Paradis.

Mens mange bøger beskriver uddrag af indre rejser, er dette den første, der beskriver alle aspekter af en psykonauts rejse i 20 år.

Gennem den sunde brug af gudernes frugter har Jacob Moth opnået integration af de hellige dimensioner af virkeligheden i sit daglige liv og synkretiseret temaer fra forskellige mytologier til en mytologisk symfoni, der er helt hans egen.

Hver side af denne bog beriges af forfatterens kunstværker, der illustrerer indholdet af sessioner, drømme og spontane visioner.

bottom of page