top of page

Fri, Nov 10

|

The Magic Garden

Indre fred retreat - Inner peace retreat

Registration is Closed
See other events
Indre fred retreat - Inner peace retreat
Indre fred retreat - Inner peace retreat

Time & Location

Nov 10, 2023, 4:45 PM GMT+1 – Nov 11, 2023, 8:00 PM GMT+1

The Magic Garden, Kronprinsessevej 11, 3480 Fredensborg, Denmark

About the Event

►English version below.

Velkommen!

Det er vores kald i livet at støtte indre rejsende og søgende sjæle på det, som vi i The Magic Garden kalder Selvopdagelsens Eventyr.

Vi er derfor helhjertet dedikerede til at yde dig den mest optimale støtte og vejledning i forhold til at finde det, som du søger på din livsvej.

Men hvordan kan et indre fred retreat i The Magic Garden hjælpe dig?

Det kan det ved at skabe de bedste rammer for, at du kan søge ind i dig selv som aldrig før.

Du kommer til at opleve en kraftfuld og livstransformerende indre rejse i din bevidsthed katalyseret af stedets magi, moderne shamanistisk original rejsemusik, hellig te og et erfarent rejseteam.

Denne rejse medfører dyb indre healing og transformation af f.eks. barndomstraumer, angst, depression og smerte. Vores rejsende giver stærkt udtryk for, at healingen og transformationen har virket som flere års almindelig terapi.

HVAD KAN HEALES?

Den hellige te, i sammenhæng med vores unikke og terapeutiske miljø i The Magic Garden, fungerer som en katalysator, der aktiverer den indre healer.

Når den indre healer er aktiveret, kan vi bearbejde, helbrede og forløse de områder i vores liv, hvor vi føler os fastlåste og har brug for hjælp til at komme videre. Den kan hjælpe os til at se vores potentiale, finde indre vejledning og skabe balance på mange områder af vores liv.

Den indre healer arbejder flerdimensionelt under en indre rejse og ofte med forskellige lag i vores krop og bevidsthed. Nedenstående temaer på det fysiske, psykiske og spirituelle plan vil derfor være indbyrdes forbundne.

Når vi begynder at opdage disse sammenhænge, vil dybe indre erkendelser af, hvorfor vi er, som vi er og fungerer, som vi gør, vise sig. Samtidig vil en oplevelse af indre frihed opstå, når vi slipper den gamle og undertiden usynlige bagage, som vi har båret rundt på det meste af vores liv.

Her er eksempler på tematikker, som vores rejsende ofte møder, oplever og får forløst på en indre rejse:

På det fysiske plan:

► sygdomme (og årsagen til disse)

► fysiske blokeringer

► kroniske smerter

► misbrug - for eksempel alkohol, hash, medicin

► træthed og udmattethed

► stress

► barnløshed

På det psykiske plan:

► depression

► afhængighed - eksempelvis mad, sex, ludomani

► følelsesmæssige blokeringer

► negative mønstre i familierelationer eller relationer til andre mennesker

► negativ selvopfattelse, manglende selvværd

► traumer

► PTSD

► et lukket hjerte

På det spirituelle plan:

► (gen-) finde en dybere mening med livet

► føle sig forbundet med en større helhed

► transcendere opfattelsen af kun at være sit “hud-indkapslede ego”

► opleve universel kærlighed

► kontakt med højerestående åndelige væsener

► besøge andre dimensioner

► oplevelser fra tidligere liv

► modtage indsigter og visioner

INTRODUKTION TIL CEREMONIEN

Ceremonien gennemføres på en helt unik måde, idet teknikkerne, metoderne og processerne er baseret på og inspireret af flere terapeutiske og spirituelle traditioner, herunder Dr. Stanislav Grofs praksis , Holotropic Breathwork™, tibetansk buddhisme og indiansk shamanisme.

Ceremonien fokuserer på psyko-spirituel transformation, behandling af traumer, helbredelse, selvbevidsthed, mystiske oplevelser og erkendelse af både din egen dybere natur og universets natur.

Vi bruger vores egen erfaring, kompetencer og det fysiske miljø til at skabe et varmt, sikkert og kærligt rum, der giver dig mulighed for at tage på en dyb indre rejse og opleve Selvopdagelsens Eventyr.

Som rejsende vil du opleve en setting, hvor du får den hjælp og omsorg, som du har brug for, når som helst under forløbet.

På indre fred retreat hos os i The Magic Garden, kan du derfor trygt forvente følgende:

► Du får transformation og healing beyond imagination, så du kan opleve indre fred, du længe har søgt efter.

Så hvordan sker det?

►Under din rejse er der altid en erfaren guide som kan hjælpe dig.

Du modtager hjælp, støtte og vejledning på et hvilket som helst tidspunkt under forløbet af hele vores erfarne og udvalgte rejseteam, som udover Jacob (40 års erfaring) og Ecaterina (22 års erfaring),  består af 6 kærlige guides med hver deres kompetencer og erfaring. Der er max. 11 deltagere, så tryghed og tillid er nøgleordene.

► Du får en personlig afklarende samtale før ceremonien med Jacob eller Ecaterina.

► Du tager rejsen i en moderne tempel, som er designet og konstrueret til at åbne for meditative, transformative og spirituelle bevidsthedstilstande. Stedets mange lokationer, skulpturer, rum og faciliteter er manifesteret som de universelle arketyper og heltens rejse - og de alt sammen støtter dig på din indre rejse.

► Du rejser på verdens bedste rejsemusik, helt unik, professionel og kanaliseret live musik at rejse på, der virker kraftfuldt understøttende for din indre rejse. Vores rejseband Axis Mundi Experience ledes og orkestreres af vores shaman Jacob, suppleret af Ecaterinas stemmehealing, der har en stærkt helbredende og forløsende energi.

►Du får sund, økologisk og vegetarisk forplejning både før og efter ceremonien.

► Du deltager i en integrationsworkshop (varighed 3 timer) i den efterfølgende uge, hvor du igen ser dine medrejsende, og hvor vi hjælper dig med at integrere dine indsigter i din dagligdag. Vi arbejder i dybden med dine og de øvrige deltageres rejseoplevelser, hvis der er behov for det, så du oplever indre ro.

► Du er en vigtig del af et fællesskab med andre søgende sjæle, mennesker som du kan få støtte og udveksle erfaringer og indsigt med, som forstår dine oplevelser og kan være rejsekammerater på din livsvej.

FORLØBET

Forløbet strækker sig fra fredag kl. 16.45 - 21.00 og lørdag kl. 8.30 - 20.00. Fredag aften arbejder vi med introduktion og forberedelse, og lørdag afholdes ceremonien. Tirsdagen efter  kl. 18.00 - 21.00 er der integrationsworkshop.

Fredag

Fredag aften vil du møde de mennesker, som du skal rejse sammen med. Vi lærer hinanden at kende, og Jacob introducerer gruppen til bl.a. psykoterapeutiske værktøjer, som er brugbare i processen under din indre rejse. Du vil desuden få mulighed for at få vejledning og svar på eventuelle spørgsmål, som du måtte have. 

Efter en sharing cirkel og introduktionen spiser vi et velsmagende, let og plantebaseret aftensmåltid og faster derefter.

Efter aftensmaden får du en personlig samtale med Jacob eller Ecaterina og Pernille. Under denne samtale har du mulighed for at vende emner af mere personlig karakter, hvis du har behov for det, tale om dosering af den hellige te eller andet, som du har på hjerte.

Du er velkommen til i løbet af aftenen at gå på opdagelse i både “Rumskibet” og haven og forbinde dig med den særlige kraftfulde og åbnende energi, der er på stedet både indenfor og udenfor.

Fredagens program er tilrettelagt med det formål, at du bliver fuldstændig tryg, åben og tillidsfuld samt mentalt forberedt og klar til din indre rejse.

Aftenen slutter kl. 21.00, hvorefter du kan tage hjem og sove. Der er flere gode muligheder for overnatning i lokalområdet, hvis du har brug for at booke overnatning (se mere under praktiske oplysninger). Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde overnatning.

Lørdag

Lørdag morgen møder du frem senest kl. 8.30. Efter nogle indledende forberedelser og en sharing cirkel går vi i gang med ceremonien, der strækker sig til sen eftermiddag.

Umiddelbart efter rejsen opfordrer vi dig til at tegne eller male en mandala. At tegne eller male en mandala er en kraftfuld måde at bearbejde og integrere en indre rejse på og kan ofte medvirke til både forløsninger og indsigter. Samtidig får du mulighed for at fæstne oplevelsen i din bevidsthed, mens den stadig står frisk i din erindring.

Vi mødes derefter igen i en cirkel, hvor alle får mulighed for at fortælle om deres rejse. Dette er en vigtig del af forløbet, da det er meget givende både at fortælle om sine egne oplevelser, få feedback på dem og høre om andres rejser.

Vi afrunder dagen med at spise aftensmad sammen. Derefter kan du tage hjem, når du føler dig helt klar til det.

Selv om den hellige te er ude af kroppen, er det forskelligt fra person til person, om man føler sig i stand til at køre bil efter en ceremoni. De fleste er dog i stand til at køre bil eller tage hjem med offentlige transportmidler.

Er du førstegangsrejsende skal du sørge for, at der er nogen, der henter dig efter ceremonien og kan være sammen med dig om aftenen, hvis du har brug for det, og eventuelt til dagen.

Tirsdagen efter kl. 18.00 - 21.00 er der integrationsworkshop, hvor du kan glæde dig til at gense dine medrejsende. På workshoppen arbejder vi dybtgående med dine og de øvrige deltageres rejseoplevelser, og hvordan disse bedst integreres i dit liv. Hvis ikke du kan deltage fysisk, så kan du deltage online via Zoom eller Google Teams.

PROGRAM (cirkatider)

Fredag:

16.45: Ankomst.

17.00-17.11 Meditation

17.11 - 18.00: Sharing cirkel.

18.00-19.00: Foredrag og guidance af Jacob.

19.00-21.00: Aftensmad og individuelle samtaler med hver deltager, muligvis kombineret med en gåtur i Fredensborg Slotshave.

Lørdag:

8.30: Ankomst til klargøring af liggepladser i Rundsalen. Meditation i Den Magiske Have.

9.15 : Sharingcirkel.

10.00-17.30: MAGISK CEREMONI og integration med mandala-tegning.

17.30-18.30: Sharing cirkel.

18.30- (eller når vi er færdige med at dele rejseoplevelser): Aftensmad og afrunding.

Tirsdagen efter:

18.00 - 21.00 Integrationsaften.

MUSIKKEN TIL DIN REJSE

Musikken under ceremonien spilles live af Axis Mundi – The Magic Gardens eget rejseband, som består af Jacob og Ecaterina Moth.

Under indre rejser er musik det vigtigste redskab til at guide dig. Axis Mundi har specialiseret sig i at spille autentisk, original, live rejsemusik for at yde den optimale støtte til dig under din indre rejse.

Vores rejsende giver udtryk for, at vores musik har en healende, transformerende og spirituelt åbnende indvirkning på dem. De oplever, at musikken meget præcist resonerer og er i harmoni med forløbet af deres rejse og samtidig virker kraftfuldt understøttende for deres indre processer.

Axis Mundi skaber et organisk lydlandskab. Vi synger og spiller shamantrommer, strengeinstrumenter, rasler, forskellige percussion instrumenter og synthesizers tilsat naturlyde.

Med sine mere end 40 års erfaring i ændrede bevidsthedstilstande samt skabelse og udøvelse af musik, der understøtter dybe bevidsthedsrejser, orkestrerer Jacob Moth et helt unikt seks timers musiklandskab, der guider gruppen. Jacobs shamanstav er en helt exceptionel 19-strenget specialkonstrueret sommerfugle-guitar. Jacob er kendt som en af Danmarks guitarvirtuoser.

Med mere end 22 års erfaring i ændrede bevidsthedstilstande samt skabelse og udøvelse af musik  og med sin magiske elver-agtige sang og stemmehealing tilføjer Ecaterina Moth en kraftfuld helbredende og forløsende energi, der for mange rejsende er en betydningsfuld støtte til deres indre arbejde.

Musikken bliver optaget og livestreamet, og som du derfor kan lytte til, lige når du kommer hjem.  Vi har en medlemside hvor du kan være medlem www.themagicgardentribe.com og bruge musikken til din integration mm. At genhøre musikken fra din rejse er en helt unik måde, hvorpå du kan genkalde dig dine dybe oplevelser og integrere din rejse.

VORES FACILITATOR TEAM

Ceremonien ledes af Jacob og Ecaterina Moth og faciliteres af vores kompetente rejseteam. Vi har en 4 årig uddannelse, hvor vi uddanner mennesker til Integral Transpersonlig Psykoterapeuter og flere af dem er med som guides. I alt er vi 8 mennesker til at støtte de 11 rejsende på deres livs eventyr.

FORBEREDELSE INDEN CEREMONIEN

Introspektion og tid til dit indre

Vi anbefaler, at du i ugen op til ceremonien forholder dig så introspektiv som muligt. Giv dine følelser og kropssansninger samt eventuelle drømme og visioner særlig opmærksomhed. Lyt efter i dit indre og skriv gerne dagbog og mal evt. små mandalaer.

Prioriter tid til dig selv og din indre verden, særligt i dagene op til ceremonien. Foretag dig aktiviteter, der tanker dig op og giver dig fred i sindet. Det kan være at tilbringe tid i naturen, meditere og dyrke yoga. Hav også fokus på dit åndedræt - træk vejret dybt og roligt.

Forberedelse op til en ceremoni behøver ikke at tage timevis. Har du fuldtidsarbejde, familie, børn og andet, der kræver din opmærksomhed, så forsøg blot at give dig selv små stunder ind imellem, hvor du kan gøre noget af ovenstående.

Når man har besluttet sig for at tage på en indre rejse og forandre sit liv, så kan det sætte gang i indre processer. Ens system begynder at forberede sig. Nogle gange medfører det, at man ikke kan sove i en eller flere dage op til ceremonien. Det er helt normalt. Hvis det sker for dig, så tag det blot roligt - alt er godt, og helt som det skal være.

Musik mv. på vores medlemsplatform

På vores medlemsplatform www.TheMagicGardenTribe.com, kan du finde musikken fra den ceremoni, som du har deltaget i. 

På medlemsplatformen kan du også finde timevis af musik fra andre ceremonier og fuldmånekoncerter. Al vores musik er skabt live i nuet og kan bruges til f.eks. meditation, afslapning, dans, gåture og kreativ udfoldelse.

Du får desuden adgang til The Self-Discovery Toolkit, der bl.a. består af blogs, vlogs, Q&As med Jacob og et tarot-webinar med Jacob og tarot- og astrologimester Derek Seagrief.

Kost

Dagen før ceremonien vil der blive serveret et let og plantebaseret måltid, som medvirker til, at kroppen og sindet er så klart, åbent og modtageligt som muligt.

Vi anbefaler, at du spiser en plantebaseret eller vegetarisk kost i ugen eller blot de sidste 2-3 dage op til ceremonien, men det er ikke et must.

Drik 2-3 liter vand hver dag. Vand er vitalt for kroppen og spiller en væsentlig rolle for udrensningsprocesserne i din krop.

Minimer dit indtag af kaffe, sukker og andre stimulanser. Nogle mennesker får hovedpine, hvis de brat holder op med at drikke kaffe. Hvis du har det sådan, kan du eventuelt nedtrappe dit kaffeindtag i ugen op til ceremonien. På den måde kan du undgå evt. ”kaffe-hovedpine” under din rejse.

Om morgenen inden ceremonien skal du være fastende, men du må drikke vand.

PRAKTISK INFORMATION

► Antal: Der er plads til 11 deltagere.

► Sted: The Magic Garden, Kronprinsessevej 11, 3480 Fredensborg.

► Pris: Kr. 3.800 og kr. 3.300 hvis du tager en ven med. Dvs. hvis du tager en ven/veninde/familie med på retreat hos os, så får I begge to rejsen til kr. 3.300 pr person. Prisen inkluderer et retreat og en integrationsaften ugen efter. 

► Ansøgningsskema: Mail til ecaterina11@protonmail.com for at få tilsendt et ansøgningsskema.

► Hvis du har spørgsmål, kan du ringe eller sende en SMS til Ecaterina på 23709898.

► Bemærk: Du skal være fastende, dvs. ingen mad og drikke om morgenen før ceremonien. Du må dog godt drikke vand.

Overnatning

Har du behov for overnatning, så er der flere gode overnatningsmuligheder i området.

600 m fra The Magic Garden finder du Fredensborg Vandrehjem.

Eller dette som ligger blot 2 km væk: http://komtilfredensborg.dk

MERE OM CEREMONIER

www.TheMagicGarden.dk/ceremonies

THE MAGIC GARDEN

Ceremonien afholdes i The Magic Garden, som er et moderne tempel og have fyldt med symbolsk kunst - en syntese af tarot, astrologi, spirituelle traditioner, shamanisme, mytologi, psykologi m.m.

The Magic Garden er designet og konstrueret til at være et særlig velegnet sted at tage på dybe psyko-spirituelle, healende og transformerende indre rejser.

Uanset hvilken vej din indre healer leder dig, så er vi i The Magic Garden dybt dedikeret til at give dig den nødvendige støtte og vejledning, som du måtte have behov for.

Vi ser frem til at møde dig og facilitere din transformation og healing.

Love, light, magic & harmony,

Jacob & Ecaterina Moth og The Magic Garden Team

ENGLISH

Welcome!

It is our calling in life to support inner travelers and seeking souls on what we at The Magic Garden call the Adventure of Self-discovery.

We are therefore wholeheartedly dedicated to providing you with the most optimal support and guidance in finding what you seek on your life path.

But how can a life-transforming retreat at The Magic Garden help you?

It can do this by creating the best framework for you to seek into yourself like never before.

You will experience a powerful and life-transforming inner journey in your consciousness catalyzed by the magic of the place, modern shamanistic original travel music, sacred tea and an experienced travel team.

This journey entails deep inner healing and transformation of e.g. childhood traumas, anxiety, depression and pain. Our travelers strongly suggest that the healing and transformation has seemed like several years of regular therapy.

WHAT CAN BE HEALED?

The sacred tea, in the context of our unique and therapeutic environment in The Magic Garden, acts as a catalyst that activates the inner healer.

When the inner healer is activated, we can work, heal, and redeem the areas of our lives where we feel trapped and need help moving forward. It can help us see our potential, find inner guidance, and balance in many areas of our lives.

The inner healer works multi-dimensionally during an inner journey and often with different layers of our body and consciousness. 

The following themes on the physical, psychological and spiritual levels will therefore be interrelated.

As we begin to discover these connections, deep inner realizations, of why we are who we are and function as we do, will emerge.

 At the same time, an experience of inner freedom will arise as we let go of the old and sometimes invisible luggage that we have carried around most of our lives.

Here are examples of themes that our travelers often encounter, experience and get redeemed on an inner journey:

On the physical level:

► diseases (and the cause of these)

► physical blockages

► chronic pain

► abuse - for example, alcohol, hashish, medication

► fatigue and exhaustion

► stress

► infertility

On the psychological level:

► depression

► addiction – e.g. food, sex, ludomania

► emotional blockages

► negative patterns in family relationships or relations to other people

► negative self-perception, lack of self-esteem

► trauma

► PTSD

► a closed heart

On the spiritual level:

► (re-)finding a deeper meaning with life

► feeling connected to a greater whole

► transcend the notion of only being one's “skin encapsulated ego”

► experience universal love

► contact with higher spiritual beings

► visit other dimensions

► past life experiences

► receive insights and visions

INTRODUCTION TO THE CEREMONY

The ceremony is conducted in a unique way in that the techniques, methods and processes are based on and inspired by several therapeutic and spiritual traditions, including Dr. Stanislav Grof's practice, Holotropic Breathwork™, Tibetan Buddhism and Native American shamanism.

The ceremony focuses on psycho-spiritual transformation, treatment of trauma, healing, self-awareness, mystical experiences and recognition of both your own deeper nature and the nature of the Universe.

We use our own experience, skills and the physical environment to create a warm, safe and loving space that allows you to go on a deep inner journey and experience the Adventure of Self-discovery.

As a traveler, you will experience a setting where you get the help and care you need at any time during the retreat.

At inner peace retreat with us at The Magic Garden, you can therefore safely expect the following:

► You get transformation and healing beyond imagination, so you can experience the inner peace you have been searching for for a long time.

So how does it happen?

►During your journey there is always an experienced guide who can help you.

You receive help, support and guidance at any time during the ceremony from our entire experienced and selected travel team, which, in addition to Jacob (40 years of experience) and Ecaterina (22 years of experience), consists of 6 loving guides, each with their own skills and experience. There are max. 11 participants, so safety and trust are the key words.

►You will have a personal conversation before the ceremony with the shaman Jacob or priestess Ecaterina.

► You are in a modern temple, which is designed and constructed to open up to meditative, transformative and spiritual states of consciousness. The site's many locations, sculptures, spaces and facilities are manifested as the universal archetypes and the Hero's Journey - and they all support you in your inner journey.

► You are guided by the worlds best journey music, truly unique, professional and channeled live music. Traveling on that acts powerfully supportive to your inner journey. Our travel band Axis Mundi Experience is led and orchestrated by our shaman Jacob, supplemented by priestess Ecaterina's voice healing, which has a powerful healing and redeeming energy.

► You get healthy, organic and vegetarian food both before and after the ceremony.

► You participate in a integration workshop (duration 3 hours) in the following week, where you are seeing your fellow travelers again, and where we help you integrate your indsights in your daily life. We work in depth with your and the other participants' travel experiences if needed, so you experience inner peace.

► You are an important part of a community with other seeking souls, people with whom you can gain support and exchange experiences and insights with, who understand your experiences, and can be traveling companions on your life path.

THE COURSE

The event lasts from Friday at 4.45 PM to 9 PM and Saturday at 8.30 AM to 8 PM. Friday evening, will be spend working through introductions and preparations, and all of Saturday will be dedicated to the ceremony itself.

The Tuesday after at 6 PM - 9 PM there is an integration workshop, where you can look forward to seeing your fellow travelers again, and where we work in depth with your and the other participants' travel experiences, and how these are best integrated into your life. If you cannot participate physically, then you can participate online via Zoom or Google Teams.

Friday

Friday evening, you will meet the people that you will be sharing your inner journey with. We will get to know each other, and Jacob will introduce the group to a variety of techniques that will be useful during the process of your inner journey. In addition, you get the opportunity to receive guidance and answers to any questions, you might have.

After the sharing circle and introduction, we will share a delicious, light and plant-based meal, whereafter we will fast.

After dinner, you will have a private talk with either Jacob or Ecaterina & Pernille. During this talk, you have the opportunity to go through any personal matters if you feel the need to, talk about the dosing of your sacred tea, or anything else that you have at heart.

During the evening, you are more than welcome to explore “Axis Mundi Spacecraft”, as well as the garden, in order to take in the special and powerful energies that make The Magic Garden a unique spiritual revitalizer.

Friday’s program is arranged with the purpose of helping you find comfort, relaxation, and for you to physically and mentally prepare yourself for your inner journey.

The evening ends at 9 PM, after which you can go home and sleep. 

There are several good options for accommodation in the local area if you need to book accommodation (see more under practical information). Unfortunately, we do not have the opportunity to offer accommodation.

Saturday

On Saturday morning, you will arrive no later than 8.30 AM. After having gone through some introductory preparations, as well as a sharing circle, we initiate the ceremony. The ceremony will last till late afternoon.

After the ceremony has ended, we strongly encourage you to draw or paint a mandala. Painting or drawing a mandala is a powerful method with which you can process and integrate inner journeys in consciousness. The process often makes way for various forms of resolutions and insights. It also functions as an opportunity for you to anchor the experience in your mind, while it is still fresh in your memory.

Following the mandala drawing, all participants meet again. This time, in order to give everyone the opportunity to share what they experienced. Sharing is an integral part of the entire ceremony process, as it is immensely rewarding to both share your own experience as well as hear other's accounts.

We end off the day by sharing a wonderful meal together. After the meal, you are free to leave, whenever you feel ready and capable to do so.

Despite the sacred tea having left your body at this point in time, it varies from person to person, whether they feel capable of driving following a ceremony. In most cases, people feel perfectly capable of driving or going home by public transport. 

If you are a first-time traveler, make sure that someone picks you up after the ceremony and can be with you in the evening if you need it and possibly stay with you until the next day.

The next Tuesday  at 6 PM - 9 PM there is an integration workshop, where you can look forward to seeing your fellow travelers again, and where we work in depth with your and the other participants' travel experiences, and how these are best integrated into your life. If you cannot participate physically, then you can participate online via Zoom or Google Teams.

PROGRAM (approximate times)

Friday:

4.45 PM: Arrival.

5.00 PM - 5.11 PM: Meditation

5.11 PM - 6.00 PM: Sharing circle.

6.00 PM– 7.00 PM: Lecture and guidance by Jacob.

7.00 PM - 9.00 PM: Dinner and individual talk with each participant, possibly combined with a walk in the Palace Garden.

Saturday:

8.30: Arrival for distribution of places to lie. Meditation in the garden.

9.15: Sharing cirkle

10.00 AM - 5.30 PM: MAGICAL CEREMONY and integration with mandala drawing.

5.30 PM - 7.00 PM: Sharing circle.

7.00 PM  (or whenever we have finished sharing): Dinner and rounding off.

The next Tuesday.

6.00 PM - 9.00 PM Integration evening.

THE MUSIC FOR YOUR JOURNEY

The music during the ceremony is played live by Axis Mundi Experience - The Magic Garden’s own travel band, which consists of Jacob and Ecaterina Moth.

During inner journeys, music is the most important vehicle by which you travel. Axis Mundi Experience has specialized in playing authentic, original, live travel music to provide the optimal support for you during your inner journey.

During the ceremony, we form a collective field of consciousness, a shared energy of which everyone present is a part, both the travelers, the facilitator team as well as the energies and spirits of The Magic Garden. The music that we play during the ceremony is inspired and channeled through us via this shared energy.

Our travelers express that our music has a healing, transforming and spiritually opening impact on them. They find that the music very precisely resonates and is in harmony with the course of their journey, and at the same time acts powerfully supportive of their inner processes.

Axis Mundi Experience sings and plays shaman drums, stringed instruments, rattles, various percussion instruments and synthesizer combined with specially designed soundscapes in the form of natural sounds mixed with organic sound elements.

With his 38 years of experience in non-ordinary states of consciousness as well as creating and practicing music that supports deep journeys in consciousness, Jacob Moth orchestrates a truly unique six hour music landscape that guides the group. Jacob's shaman wand is a truly exceptional 19 string custom designed butterfly guitar. Jacob is known as one of Denmark's guitar virtuosos.

With her 22 years of experience in non-ordinary states of consciousness as well as creating and practicing music and using her magical elfish singing and voice healing, Ecaterina Moth adds a layer of powerful healing and redeeming energy to the ceremony. An energy that is widely recognized among our travelers as a significant support for their inner processes.

The music gets recorded and livestreamed, and by becoming a member of The Magic Garden Tribe you can listen to right when you get home. Listening to the music from your journey is a unique way to recall your deep experiences and integrate your journey.

OUR FACILITATOR TEAM

The ceremony is led by Jacob and Ecaterina Moth and facilitated by our competent travel team. We have a 4 yeart  education where we train people to be Integral Transpersonal Psychotherapists and several of them are guides. In total, we are 7 - 8 people to support the 11 travelers on their adventure of a lifetime.

PREPARATION BEFORE THE CEREMONY

Introspection and time for inner exploration

We highly encourage you to stay as introspective as possible during the weeks leading up to the ceremony. Give great attention to your emotions and body sensations, as well as any dreams or visions, you might experience. Explore and listen to your inner space. We encourage you to keep a diary - you can even draw small mandalas as a way to prepare.

Make sure that you give yourself the necessary time for introspection, especially during the days leading up to the ceremony. Perform activities that have a positive effect on your well-being and peace of mind. Activities such as spending time in nature, meditating or doing yoga are perfect tools for you to maintain a high level of well-being and peace of mind. Make sure to pay attention to your breath - let your breaths be deep and calm.

Ceremony preparations do not have to take several hours. If your days are busy with work, family and kids that require your attention, try to give yourself small moments during the day, wherein you have time to do some of the above-mentioned things.

When you have decided to embark on an inner jouney and to transform your life, it is perfectly normal that this huge decision causes various inner processes to start. One's system starts undergoing various changes. Sometimes this means that you might experience days, where you can't sleep. This is perfectly normal. If this happens to you, know that everything is okay.

Music, etc. on our membership platform

The music at the retreat will be professional recorded in our membership platform www.TheMagicGardenTribe.com. We invite you to become a member. 

On the membership platform you can also find hours of music from other ceremonies and full moon concerts. All our music is created live in the present and can be used for e.g. meditation, relaxation, dancing, walking and creative expression.

You also get access to The Self-Discovery Toolkit, which i.a. consists of blogs, vlogs, Q & As with Jacob and a tarot webinar with Jacob and tarot and astrology master Derek Seagrief.

Diet

The day before the ceremony, a light and plant-based meal will be served, helping to keep the body and mind as clear, open and receptive as possible.

Vi highly suggest that you eat a plant-based or vegetarian diet during the week or few days leading up to the ceremony - however, this is not a 'must'.

Drink 2-3 liters of water every day. Water is vital for the body and plays an essential role for any purging processes in your body.

Minimize your consumption of coffee, sugar, and other stimulants. Some people get headaches, if they suddenly stop drinking coffee. If you are one of those people, we suggest that you slowly decrease your coffee consumption during the week leading up to the ceremony. This way, you avoid any possible ''coffee headaches'' during your journey.

During the ceremony morning, you must remain fasting, but you are allowed to drink water.

PRACTICAL INFORMATION

► Spots: There is room for 11 participants.

► Location: The Magic Garden, Kronprinsessevej 11, 3480 Fredensborg.

► The price is 3.800 DKK,  or 3.300 DKK if you take a friend with you. That means if you bring a friend/partner/family to a retreat with us, you both get to travel for DKK 3.300 pr person. The price includes the retreat and an integration evening the week after.

► Application form: Mail to ecaterina11@protonmail.com to get an application form.

► If you have questions you can text or call Ecaterina on 23709898.

► Note: You must be fasting, no food and drink in the morning before the ceremony. However, you may drink water.

Sleepover

If you need accommodation, there are several good accommodation options in the area.

600 m from The Magic Garden you will find Fredensborg Hostel.

Or this which is just 2 km away: http://komtilfredensborg.dk

THE MAGIC GARDEN

The ceremony is held at The Magic Garden, which is a modern temple and garden filled with symbolic artwork - a synthesis of tarot, astrology, spiritual traditions, shamanism, mythology, psychology and more. 

The Magic Garden is designed and constructed to be a particularly suitable place to undertake deep psycho-spiritual, healing and transformational inner journeys.

Whatever path your inner healer leads you on, we at The Magic Garden are deeply devoted to providing you with the necessary support and guidance, you may need.

We look forward to meeting you and facilitating transformation and healing Big time.

Love, light, magic & harmony,

Jacob & Ecaterina Moth and The Magic Garden Team.

Share This Event

bottom of page