top of page

ons. 16. dec.

|

The Magic Garden

Livstransformerende retreat - Life-transforming retreat (1)

Transformation Big Time

Registration is Closed
See other events
Livstransformerende retreat - Life-transforming retreat (1)
Livstransformerende retreat - Life-transforming retreat (1)

Tid og Placering

16. dec. 2020, 17.00 – 21.00

The Magic Garden, Kronprinsessevej 11, 3480 Fredensborg, Denmark

Om Eventet

►English version below.

Det er vores kald i livet at støtte indre rejsende og søgende sjæle på det, som vi i The Magic Garden kalder Selvopdagelsens Eventyr.

Vi er derfor helhjertet dedikerede til at yde dig den mest optimale støtte og vejledning i forhold til at finde det, som du søger på din livsvej.

Men hvordan kan et livstransformerende retreat i The Magic Garden hjælpe dig?

Det kan det ved at skabe de bedste rammer for, at du kan søge ind i dig selv som aldrig før.

Du kommer til at opleve en kraftfuld og livstransformerende indre rejse i din bevidsthed katalyseret af stedets magi, moderne shamanistisk original rejsemusik, hellig te og et erfarent rejseteam.

Denne rejse medfører dyb indre healing og transformation af f.eks. barndomstraumer, angst, depression og smerte. Vores rejsende giver stærkt udtryk for, at healingen og transformationen har virket som flere års almindelig terapi.

På et livstransformerende retreat hos os i The Magic Garden, kan du derfor trygt forvente følgende:

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du får en personlig samtale før ceremonien med vores shaman Jacob (36 års erfaring).

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du får mulighed for at være i vores moderne tempel, som er designet og konstrueret til at åbne for meditative, transformative og spirituelle bevidsthedstilstande.

The Magic Garden er det eneste af sin slags på Jorden, og er derfor en magisk oplevelse i sig selv. Stedets mange lokationer, skulpturer, rum og faciliteter er manifesteret som de universelle arketyper og heltens rejse - alt sammen for at støtte dig i din indre rejse.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du modtager kraft, healing og vejledning af Jacob og Ecaterina, som har 55 års erfaring med indre rejser, personlig og spirituel udvikling, terapi, ændrede bevidsthedstilstande og gruppeprocesser.

Du vil desuden modtage hjælp, støtte og vejledning på et hvilket som helst tidspunkt under forløbet af hele vores erfarne og udvalgte rejseteam, som udover Jacob og Ecaterina består af 2 facilitatorer og 2-4 kærlige assistenter med hver deres kompetencer og erfaring.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du kommer til at opleve en familiær atmosfære baseret på tryghed og tillid i en gruppe på max. 11 deltagere.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du kommer til at opleve helt unik, professionel og kanaliseret live musik at rejse på, der virker kraftfuldt understøttende for din indre rejse. Vores rejseband Axis Mundi ledes og orkestreres af vores shaman Jacob, suppleret af Ecaterinas stemmehealing, der har en stærkt helbredende og forløsende energi.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du får sund, økologisk og vegetarisk forplejning både før og efter ceremonien, samt ophold i smukke og magiske omgivelser sammen med dine rejsekammerater.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du får mulighed for at være en del af et fællesskab med andre søgende sjæle. Mennesker som du kan hente støtte hos samt udveksle oplevelser og erfaringer med, som forstår dine oplevelser og kan være rejsefæller på din livsvej.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du modtager professionelt indspillet musik fra ceremonien via et tilsendt link umiddelbart efter ceremonien. Dette fungerer som et kraftfuldt integrationsværktøj.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du har mulighed for et tilkøbe en extra integrationsaften ca. 4 dage efter retreatet (online eller fysisk på stedet) - en aften kun for gruppen som du har rejst sammen med.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

INTRODUKTION TIL CEREMONIEN

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Under dette retreat afholder vi en ceremoni med en hellig te, der er blevet brugt i shamanistisk arbejde i mange årtusinder.

Ceremonien gennemføres på en helt unik måde, idet teknikkerne, metoderne og processerne er baseret på og inspireret af flere terapeutiske og spirituelle traditioner, herunder Dr. Stanislav Grofs praksis , Holotropic Breathwork™, tibetansk buddhisme og indiansk shamanisme.

Ceremonien fokuserer på psyko-spirituel transformation, behandling af traumer, helbredelse, selvbevidsthed, mystiske oplevelser og erkendelse af både din egen dybere natur og universets natur.

Vi bruger vores egen erfaring, kompetencer og det fysiske miljø til at skabe et varmt, sikkert og kærligt rum, der giver dig mulighed for at tage på en dyb indre rejse og opleve Selvopdagelsens Eventyr.

Som rejsende vil du opleve en setting, hvor du får den hjælp og omsorg, som du har brug for, når som helst under forløbet.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

HVAD KAN HEALES?

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Den hellige te, i sammenhæng med vores unikke og terapeutiske miljø i The Magic Garden, fungerer som en katalysator, der aktiverer den indre healer.

Når den indre healer er aktiveret, kan vi bearbejde, helbrede og forløse de områder i vores liv, hvor vi føler os fastlåste og har brug for hjælp til at komme videre. Den kan hjælpe os til at se vores potentiale, finde indre vejledning og skabe balance på mange områder af vores liv.

Den indre healer arbejder flerdimensionelt under en indre rejse og ofte med forskellige lag i vores krop og bevidsthed. Nedenstående temaer på det fysiske, psykiske og spirituelle plan vil derfor være indbyrdes forbundne.

Når vi begynder at opdage disse sammenhænge, vil dybe indre erkendelser af, hvorfor vi er, som vi er og fungerer, som vi gør, vise sig. Samtidig vil en oplevelse af indre frihed opstå, når vi slipper den gamle og undertiden usynlige bagage, som vi har båret rundt på det meste af vores liv.

Her er eksempler på tematikker, som rejsende kan møde, oplever og får forløst på en indre rejse:

På det fysiske plan:

►sygdomme (og årsagen til disse)

►fysiske blokeringer

►kroniske smerter

►misbrug - for eksempel alkohol, hash, medicin

►træthed og udmattethed

►stress

►barnløshed

På det psykiske plan:

►depression

►afhængighed - eksempelvis mad, sex, ludomani

►følelsesmæssige blokeringer

►negative mønstre i familierelationer eller relationer til andre mennesker

►negativ selvopfattelse, manglende selvværd

►traumer

►PTSD

►et lukket hjerte

På det spirituelle plan:

►(gen-) finde en dybere mening med livet

►føle sig forbundet med en større helhed

►transcendere opfattelsen af kun at være sit “hud-indkapslede ego”

►opleve universel kærlighed

►kontakt med højerestående åndelige væsener

►besøge andre dimensioner

►oplevelser fra tidligere liv

►modtage indsigter og visioner

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

MUSIKKEN TIL DIN REJSE

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Musikken under ceremonien spilles live af Axis Mundi – The Magic Gardens eget rejseband, som består af Jacob Moth, Ecaterina Moth og Peter Hviid.

Under indre rejser er musik det vigtigste redskab til at guide dig. Axis Mundi har specialiseret sig i at spille autentisk, original, live rejsemusik for at yde den optimale støtte til dig under din indre rejse.

Vores rejsende giver udtryk for, at vores musik har en healende, transformerende og spirituelt åbnende indvirkning på dem. De oplever, at musikken meget præcist resonerer og er i harmoni med forløbet af deres rejse og samtidig virker kraftfuldt understøttende for deres indre processer.

Axis Mundi skaber et organisk lydlandskab. Vi synger og spiller shamantrommer, strengeinstrumenter, rasler, forskellige percussion instrumenter og synthesizers tilsat naturlyde.

Med sine mere end 35 års erfaring i ændrede bevidsthedstilstande samt skabelse og udøvelse af musik, der understøtter dybe bevidsthedsrejser, orkestrerer Jacob Moth et helt unikt seks timers musiklandskab, der guider gruppen. Jacobs shamanstav er en helt exceptionel 19-strenget specialkonstrueret sommerfugle-guitar. Jacob er kendt som en af Danmarks guitarvirtuoser.

Med sin magiske elver-agtige sang og stemmehealing tilføjer Ecaterina Moth en kraftfuld helbredende og forløsende energi, der for mange rejsende er en betydningsfuld støtte til deres indre arbejde.

Sammen med Peter Hviid på synthesizer skaber Axis Mundi ekstraordinær musik, som bliver optaget og livestreamet, og som du derfor kan lytte til, lige når du kommer hjem. At genhøre musikken fra din rejse er en helt unik måde, hvorpå du kan genkalde dig dine dybe oplevelser og integrere din rejse.

Se www.TheMagicGarden.dk/axis-mundi for mere information om vores musik.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

VORES FACILITATOR TEAM

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Ceremonien ledes af Jacob Moth og faciliteres af vores erfarne og kompetente rejseteam. Vi har et fast team af udvalgte mennesker med hver deres kompetencer og erfaringer, som er under løbende oplæring og supervision af Jacob.

►Jacob Moth (1967) er en visionær moderne shaman, skaber af The Magic Garden og kaptajn på ”rumskibet”. Han har mere end 36 års erfaring med entheogene substanser, shamanisme, meditation, yoga, oplevelsesorienteret psykoterapi og holotropisk åndedrætsterapi.

Jacob har deltaget i adskillige relevante workshops og kurser, herunder modtaget undervisning af bl.a Stanislav Grof, Terence McKenna, Art Reade og Michael Barnett samt af danske pionerer inden for psykoterapi og selvudvikling som Jørgen Lumbye, Torben Blond og Klaus Gormsen.

Jacob er en dedikeret indre rejsende og har givet mange sessioner efter Stanislav Grofs teknikker og metoder. Han har derfor en omfattende personlig erfaring med hele spektret af oplevelser i bevidstheden.

Jacob har skrevet om sine erfaringer i sin bog ”Natsommerfuglens Land - En Indre Rejse”. Jacobs personlige rejse danner grundlag for ceremonierne og The Magic Garden. Bogens forord er skrevet af Stanislav Grof (MD, ph.d. og grundlægger af transpersonlig psykologi).

Se www.TheMagicGarden.dk/jacob-moth for mere information.

►Ecaterina Moth (1978) er healer, sanger og facilitator. Hun er medskaber af The Magic Garden. Ecaterina er en erfaren indre rejsende siden 2001. Desuden er Ecaterina trænet i psykoterapeutiske teknikker af Klaus Gormsen.

Ecaterina faciliterer både gruppeceremonier, individuelle sessioner og parterapi. Hun har guidet hundredvis af mennesker under ceremonier og sessioner, hvor hun både synger og støtter dem gennem deres indre rejser med dybfølt autencitet, kærlighed og medfølelse. Ecaterina er uddannet sangerinde fra Musikkonservatoriet i Moldova.

Se www.TheMagicGarden.dk/ecaterina-moth for mere information.

► Peter Hviid (1963) er en erfaren rejsende i indre rum. Derudover gør hans kvaliteter som professionel musiker og komponist kombineret med hans stærke og kærlige væsen ham til en solid og meget værdsat del af teamet. Peter har været en fast del af teamet siden 2017.

Se www.TheMagicGarden.dk/the-team for mere information.

►Pernille (1970) har studeret og arbejdet med selvudvikling og spiritualitet igennem hele sit liv. Hun begyndte sine dybe indre rejser i 2017. Pernille har modtaget shamanistisk vejledning og oplæring af shamanen Georg Stolpe i de sidste tre år. Hun har desuden taget flere kurser hos Annette Høst og modtaget træningssessioner af Jacob Moth.

Pernille har været en fast del af teamet i The Magic Garden siden 2018. Med sit varmhjertede, indfølende, lattermilde og jordbundne væsen samt sin solide livserfaring er Pernille en meget værdsat del af teamet. Hun er dybt passioneret omkring sit arbejde i The Magic Garden. Pernille har en baggrund som skolelærer og vejleder.

Se www.TheMagicGarden.dk/the-team for mere information.

►2-4 kærlige assistenter med hver deres kompetencer og erfaring.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

PROGRAM (cirkatider)

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Fredag:

17.50-18.00: Ankomst.

18.00-18.50: Åbningscirkel.

19.00-20.00: Vejledning af Jacob.

20.00-22.00: Aftensmad og individuelle samtaler med Jacob, muligvis kombineret med en gåtur i Fredensborg Slotshave.

Lørdag:

9.00-17.00: CEREMONI og integration med mandala-tegning.

17.00-18.00: Sharing cirkel.

18.00- (eller når vi er færdige med at dele rejseoplevelser): Aftensmad og afrunding.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

PRAKTISK INFORMATION

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

►Antal: Der er plads til 11 deltagere.

►Sted: The Magic Garden, Kronprinsessevej 11, 3480 Fredensborg.

►Pris: Kr. 3.300,- for et 2-dages retreat med én ceremoni inkl. forplejning og overnatning.

►Ansøgningsskema: Mail til ecaterina11@protonmail.com for at få tilsendt et ansøgningsskema.

►Hvis du har spørgsmål, kan du ringe eller sende en SMS til Ecaterina på 23709898.

►Bemærk: Du skal være fastende, dvs. ingen mad og drikke om morgenen før ceremonien. Du må dog godt drikke vand.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

MERE OM CEREMONIER

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

www.TheMagicGarden.dk/ceremonies

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

THE MAGIC GARDEN

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Ceremonien afholdes i The Magic Garden, som er et moderne tempel og have fyldt med symbolsk kunst - en syntese af tarot, astrologi, spirituelle traditioner, shamanisme, mytologi, psykologi m.m.

The Magic Garden er designet og konstrueret til at være et særlig velegnet sted at tage på dybe psyko-spirituelle, healende og transformerende indre rejser.

Uanset hvilken vej din indre healer leder dig, så er vi i The Magic Garden dybt dedikeret til at give dig den nødvendige støtte og vejledning, som du måtte have behov for.

Vi ser frem til at møde dig og facilitere din transformation og healing.

Love, light, magic, and blessings,

Jacob, Ecaterina & The Magic Garden Team

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼ 

ENGLISH

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼ 

It is our calling in life to support inner travelers and seeking souls on what we at The Magic Garden call the Adventure of Self-discovery.

We are therefore wholeheartedly dedicated to providing you with the most optimal support and guidance in finding what you seek on your life path.

But how can a life-transforming retreat at The Magic Garden help you?

It can do this by creating the best framework for you to seek into yourself like never before.

You will experience a powerful and life-transforming inner journey in your consciousness catalyzed by the magic of the place, modern shamanistic original travel music, sacred tea and an experienced travel team.

This journey entails deep inner healing and transformation of e.g. childhood traumas, anxiety, depression and pain. Our travelers strongly suggest that the healing and transformation has seemed like several years of regular therapy.

At a life-transforming retreat with us at The Magic Garden, you can therefore safely expect the following:

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You have a personal conversation before the ceremony with our shaman Jacob (36 years of experience).

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You are in a modern temple, which is designed and constructed to open up to meditative, transformative and spiritual states of consciousness.

The Magic Garden is the only one of its kind on Earth and is therefore a magical experience in itself. The site's many locations, sculptures, spaces and facilities are manifested as the universal archetypes and the Hero's Journey - all to support you in your inner journey.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You receive the power, healing and guidance of Jacob and Ecaterina, who has 55 years of experience with inner journeys, personal and spiritual development, therapy, altered states of consciousness, and group processes.

You also receive help, support and guidance at any time during the course from our entire experienced and selected travel team, which, in addition to Jacob and Ecaterina, consists of 2 facilitators and 2-4 loving assistants, each with their own skills and experience.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You experience a family atmosphere based on security and trust in a group of max. 11 participants.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You experience truly unique, professional and channeled live music to travel on that acts powerfully supportive of your inner journey. Our travel band Axis Mundi is led and orchestrated by our shaman Jacob, supplemented by Ecaterina's voice healing, which has a powerful healing and redeeming energy.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You get healthy, organic and vegetarian food both before and after the ceremony, as well as staying in beautiful and magical surroundings with your travel companions.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You have the opportunity to be part of a community with other seeking souls. People with whom you can gain support and exchange experiences and insights with, who understand your experiences, and can be traveling companions on your life path.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You receive professionally recorded music from the ceremony via a sent link immediately after the ceremony. This acts as a powerful integration tool.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You have the option of purchasing an extra integration evening approx. 4 days after the retreat (online or at the place) - an evening only for the group you have traveled with.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

INTRODUCTION TO THE CEREMONY

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

During this retreat, we hold a ceremony with a sacred tea that has been used in shamanistic work for many millennia.

The ceremony is conducted in a unique way in that the techniques, methods and processes are based on and inspired by several therapeutic and spiritual traditions, including Dr. Stanislav Grof's practice, Holotropic Breathwork™, Tibetan Buddhism and Native American shamanism.

The ceremony focuses on psycho-spiritual transformation, treatment of trauma, healing, self-awareness, mystical experiences and recognition of both your own deeper nature and the nature of the Universe.

We use our own experience, skills and the physical environment to create a warm, safe and loving space that allows you to go on a deep inner journey and experience the Adventure of Self-discovery.

As a traveler, you will experience a setting where you get the help and care you need at any time during the course.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

WHAT CAN BE HEALED?

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

The sacred tea, in the context of our unique and therapeutic environment in The Magic Garden, acts as a catalyst that activates the inner healer.

When the inner healer is activated, we can work, heal, and redeem the areas of our lives where we feel trapped and need help moving forward. It can help us see our potential, find inner guidance, and balance in many areas of our lives.

The inner healer works multi-dimensionally during an inner journey and often with different layers of our body and consciousness. 

The following themes on the physical, psychological and spiritual levels will therefore be interrelated.

As we begin to discover these connections, deep inner realizations, of why we are who we are and function as we do, will emerge.

 At the same time, an experience of inner freedom will arise as we let go of the old and sometimes invisible luggage that we have carried around most of our lives.

Here are examples of themes that our travelers often encounter, experience and get redeemed on an inner journey:

On the physical level:

►diseases (and the cause of these)

►physical blockages

►chronic pain

►abuse - for example, alcohol, hashish, medication

►fatigue and exhaustion

►stress

►infertility

On the psychological level:

►depression

►addiction – e.g. food, sex, ludomania

►emotional blockages

►negative patterns in family relationships or relations to other people

►negative self-perception, lack of self-esteem

►trauma

►PTSD

►a closed heart

On the spiritual level:

►(re-)finding a deeper meaning with life

►feeling connected to a greater whole

►transcend the notion of only being one's “skin encapsulated ego”

►experience universal love

►contact with higher spiritual beings

►visit other dimensions

►past life experiences

►receive insights and visions

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

THE MUSIC FOR YOUR JOURNEY

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

The music during the ceremony is played live by Axis Mundi - The Magic Gardens' own travel band, which consists of Jacob Moth, Ecaterina Moth and Peter Hviid.

During inner journeys, music is the most important tool to guide you. Axis Mundi has specialized in playing authentic, original, live travel music to provide the optimal support for you during your inner journey.

Our travelers express that our music has a healing, transforming and spiritually opening impact on them. They find that the music resonates very precisely and is in harmony with the course of their journey, and at the same time acts powerfully supportive of their inner processes.

Axis Mundi creates an organic sound landscape. We sing and play shaman drums, stringed instruments, rattles, various percussion instruments and synthesizers added natural sounds.

With more than 35 years of experience with non-ordinary states of consciousness as well as creating and practicing music that supports deep journeys in consciousness, Jacob Moth orchestrates a truly unique six hour music landscape that guides the group. Jacob's shaman wand is an exceptional 19-string specially designed butterfly guitar. Jacob is known as one of Denmark's guitar virtuosos.

With her magical elf-like song and voice healing, Ecaterina Moth adds a powerful healing and redeeming energy that, for many travelers, is a significant support for their inner work.

Together with Peter Hviid on synthesizer, Axis Mundi creates extraordinary music that gets recorded and livestreamed and which you can listen to right when you get home. Listening to the music from your journey is a unique way to recall your deep experiences and integrate your journey.

See www.TheMagicGarden.dk/axis-mundi for more information about our music.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

OUR FACILITATOR TEAM

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

The ceremony is led by Jacob Moth and facilitated by our experienced and proficient travel team. We have a regular team of selected people, each with their own skills and experience, who are under the continuous training and supervision by Jacob.

►Jacob Moth (1967) is a visionary modern shaman, creator of The Magic Garden and captain of the "spacecraft". He has more than 36 years of experience with entheogenic substances, shamanism, meditation, yoga, experiential psychotherapy and holotropic breathwork.

Jacob has participated in several relevant workshops and courses, including teaching by Stanislav Grof, Terence McKenna, Art Reade and Michael Barnett, as well as by Danish pioneers in psychotherapy and self-development such as Jørgen Lumbye, Torben Blond and Klaus Gormsen.

Jacob is a dedicated inner traveler and has given many sessions following Stanislav Grof's techniques and methods. He therefore has extensive personal experience with the full range of experiences in consciousness.

Jacob has written about his experiences in his book "Land of the Nocturnal Butterfly - An Inner Journey". Jacob's personal journey forms the basis for both the ceremonies and The Magic Garden. The book's preface is written by Stanislav Grof (MD, PhD and founder of Transpersonal Psychology).

Visit www.TheMagicGarden.dk/jacob-moth for more information.

►Ecaterina Moth (1978) is a healer, singer, and facilitator. She is co-creator of The Magic Garden. Ecaterina is an experienced inner traveler since 2001. Furthermore, Ecaterina is trained in psychotherapeutic techniques by Klaus Gormsen.

Ecaterina facilitates both group ceremonies, individual sessions and couples therapy. She has guided hundreds of people during ceremonies and sessions where she both sings and supports them through their inner journeys with sincere authenticity, love and compassion. Ecaterina is an educated singer from the Music Conservatory in Moldova.

Visit www.TheMagicGarden.dk/ecaterina-moth for more information.

►Peter Hviid (1963) is an experienced traveler in inner space. Furthermore, his qualities as a professional musician and composer, in combination with his strong and loving being, makes him a solid and highly appreciated part of the team. Peter has been a regular part of the team since 2017.

Visit www.TheMagicGarden.dk/the-team for more information.

►Pernille (1970) has throughout her life studied and worked with self-development and spirituality. She began her deep inner journeys in 2017. Pernille has received shamanistic guidance and training from the shaman Georg Stolpe for the past three years. Furthermore, she has taken several courses at Annette Høst and received training sessions by Jacob Moth.

Pernille has been a regular part of the team at The Magic Garden since 2018. With her warm-hearted, empathetic, cheerful, and grounded nature as well as her solid life experience, Pernille is a highly valued part of the team. She is deeply passionate about her work at The Magic Garden. Pernille has a background as a schoolteacher and counselor.

Visit www.TheMagicGarden.dk/the-team for more information.

►2-4 loving assistants, each with their own competences and experience.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

PROGRAM (approx. schedule)

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Friday:

5.50 - 6.00 PM: Arrival.

6.00 - 6.50 PM: Opening circle.

7.00 – 8.00 PM: Guidance by Jacob.

8.00 - 10.00 PM: Dinner and individual talks to Jacob, possibly combined with a walk in the Palace Garden.

Saturday:

9.00 AM - 5.00 PM: CEREMONY and integration with mandala drawing. 

5 PM - 6 PM: Sharing circle.

6 PM – (or whenever we have finished sharing): Dinner and rounding off.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

PRACTICAL INFORMATION

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

►Spots: There is room for 11 participants.

►Location: The Magic Garden, Kronprinsessevej 11, 3480 Fredensborg.

►Price: DKK 3.300,- for a 2-day retreat including one ceremony and all costs included.

►Application form: Mail to ecaterina11@protonmail.com to get an application form.

►If you have questions you can text or call Ecaterina on 23709898.

►Note: You must be fasting, no food and drink in the morning before the ceremony. However, you may drink water.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

MORE ABOUT CEREMONIES

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

www.TheMagicGarden.dk/ceremonies

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

THE MAGIC GARDEN

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

The ceremony is held at The Magic Garden, which is a modern temple and garden filled with symbolic artwork - a synthesis of tarot, astrology, spiritual traditions, shamanism, mythology, psychology and more. 

The Magic Garden is designed and constructed to be a particularly suitable place to undertake deep psycho-spiritual, healing and transformational inner journeys.

Whatever path your inner healer leads you on, we at The Magic Garden are deeply devoted to providing you with the necessary support and guidance, you may need.

We look forward to meeting you and facilitating transformation and healing Big time.

Love, light, magic, and blessings,

Jacob, Ecaterina & The Magic Garden Team

Share This Event

bottom of page