LilaRose Odyssey Part One - Rebirth
111.00DKK

LilaRose består af den danske komponist, guitarist og sanger Jacob Moth, moldaviske sanger og danser Ecaterina, og den danske bassist og producer Sune Vang Nielsen.

Musikken er verdensrock. Energisk, poetisk musik inspireret af den evige filosofi, poprock, folk og klassisk musik. Den musikalske stil er en hybrid af Madonnas melodiske power pop, Björks iørefaldende mystik, Peter Gabriels filmiske landskaber, Jimi Hendrix rå nerve, Beethovens symfoniske universer og den længselsfulde sjæl af moldavisk folkemusik.

Dettte er den første album ud af 11 albums i LilaRose Odyssey. Temaet for dette World Rock album er Shamanens rejse.

For mere info besøg www.lilarose.com

Lyt til den smukke musik via vores Cosmology Player. Du kommer ind i Cosmology Playeren ved at klikke på Enter Cosmology i Solhjulet på sommerfuglens venstre vinge. I Cosmology Playeren kan du lave din egen playliste. Klik på nummeret og det kommer over i playlisten. Til hvert nummer er der fire links: video, blog, lyrics og location. Hvert nummer er forbundet med en bestemt lokation i Den Magiske Have. Denne lokation kan både være et symbol, en skulptur, et billede, et sted og/eller en historie. Musikken og dets tilhørende lokation fletter sammen i en meningsfuld kosmologi. Klik på video blogs for at dykke mere ind i det nummer og den lokation som du er interesseret i. Nederst i højre hjørne i Cosmology Playeren under linket Location Overview kan du se et kort over alle lokationer.

Se uddrag fra album here.