Fuldmåne healing koncert i Jomfruens Tegn, onsdag d. 6 september kl. 18:30
111.00DKK

Kære ven
Vi inviterer dig med stor glæde til fuldmåne healing koncert med Ecaterina og Jacob Moth, stjernetegnet Jomfruen.

Særlige rammer

Midt i et stille villakvarter i Fredensborg går man gennem en port til et helt anderledes univers. Den Magiske Have har en ganske særlig historie, som der også fortælles om ved koncerterne. Fortællingen er med til at give folk positivt håb og mod til at følge deres inderste drømme.

Sammen med musikken og sangen opføres et rigt billedshow i stort format via storskærme på væggene i havens specialkonstruerede Rundsal. Billederne skifter mellem storslåede naturscenerier - fjelde, dybe dale, floder, skove - og elegante mandala-inspirerede geometriske figurer i skiftende farver og bevægemønstre. De geometriske formationer har en centrerende effekt på sindet/bevidstheden.

Der er meget vide rammer for publikum på den måde, at man kan sidde på stole, ligge på en madras, indtage meditationsstilling eller danse under koncerterne - alt efter behovet.

Aftenens program

Aftenen begynder med et lille oplæg om stjernetegnets energi og de metoder der kan være gode til at støtte din selvudvikling. Derefter vil Jacob Moth lave en lille åbningsceremoni og en kort meditationsøvelse og derefter er der skøn musik ca. 1 time. Bagefter er der mulighed for at dele og lidt at drikke.

Musikken

For mange er fuldmåne en tid med ekstra åbenhed, følsomhed, visioner og inspiration. Vores fuldmånekoncerter er centreret omkring det stjernetegn der er aktiveret af månen. Denne gang er det stjernetegnet jomfruen, hvor nøgleordene er klar skelneevne, precision, omhu. Musikken er inspireret af energien i de stjernetegn som månen aktiverer og bliver skabt i nuet. Med vores mindfulness- og meditationskoncerter vil vi igennem billed og lyd, skabe en kraftfuld klangbund for meditation og indre fordybelse.

Vi glæder os til at give dig livsberigende og transformative oplevelser!

Hvad vores besøgende siger

"Tusinde tak for en rigtig dyb koncert - den perfekte ramme til meditation!!!"
Ursula Dieterich-Pedersen

"Fantastisk Fuldmåne koncert. Musik og sang når dybt ind i krop og sind på en
stærk healende, kærlig og opløftende måde. Ren nydelse. I er så super dygtige. Hjertelige hilsener"

Anne-Marie Læssøe

"Min første Fuldmåne koncert i Den magiske have. Oplevelsen starter i det øjeblik jeg træder ind ad porten. Det er som at komme ind i en anden dimension af væren. Glæde og kærlighed strømmer mig i møde. Her føler jeg mig hjemme og er blot tilstede i nuet. Omgivelserne, musikken, billederne styrker min inderste kerne. Jeg er Et med Altet. Ganske enkelt ; ) Glæde, Fred og Kærlighed. De hjerteligste hilsner og Tak."
Isalena Sana Hansen


Det Praktiske

Arrangementet foregår i Axis Mundi Studios specialkonstruerede Rundsal. Du har også mulighed for at købe CD'er. DVD'er, bøger, plakater og en forfriskning til arrangementet. (Kontant eller Mobile Pay: 24 40 89 48).
Arrangementet starter kl. 18.30 Entré 111 kr.

Beliggenhed

Den Magiske Have og
Axis Mundi Studio
Kronprinsessevej 11
3480 Fredensborg

Transport

35 min. kørsel fra København
Lufthavn: 47,6 km. 
S tog fra Kbh mod Hillerød (35 min)Tog fra Hillerød til Fredensborg (10 m.) Fra Fredensborg station: 1,1 km.

Parkering og sted

Du kan parkere på Slotsgade og gå ad Kronprinsessevej ca.100 meter.
På venstre hånd dukker en 3 meter høj træstub op, og bag den står en port, som fører dig ind i Haven.

Tibet Charity

11% af alt overskud går til Tibet Charity.