Vilkår og betingelser for brugen af ​​webshoppen:

Du handler med:
The Magic Garden
Kronprinsessevej 11
3480 Fredensborg
Danmark
CVR 28 05 94 85

Magic Garden Webshop tilbyder downloads af digitalt indhold, herunder lydoptagelser i formater OGG, WAV og MP3 samt internetbaseret detailsalg af fysiske musikprodukter, bøger, varer, billetter og forskellige andre produkter.

1. Tilbagekaldelse og retur
Du har masser af tid til at evaluere dit køb af fysiske varer (cd'er, bøger, plakater osv.). Inden for 14 dage kan du annullere dit køb og returnere varerne, forudsat at det er gjort i samme stand som du modtog det. Ved forseglede genstande må tætningen ikke brydes. Husk at vedlægge din kvittering / faktura eller en kopi, så du kan få pengene tilbage.
Bemærk venligst, at vi ikke accepterer retur af downloadbare produkter.

2. Levering
Leveringstid for fysiske varer er typisk 1 til 3 hverdage. Der er altid genstand for tilgængelighed og leverandørfejl. Du kan altid skive en mail til os på webshop at themagicgarden.dk for en hurtigere expedition.
Vi sender digitale produkter, når transaktionen er afsluttet i din indbakke.

3. Personlige oplysninger
Personoplysninger, der er indtastet i forbindelse med køb af The Magic Garden-produkter, behandles i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at udfylde din ordre. Oplysningerne bruges kun i forbindelse med håndtering / forsendelse og posttjeneste. Vi har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Vi bruger Paypal.

4. Brugsregler for ophavsretligt beskyttet materiale.
The Magic Garden understreger, at musik, film, billeder og bøger kun er tilgængelige for privat ikke-kommerciel brug. Du kan gemme et ubegrænset antal kopier af produktet på ethvert medium, forudsat at sådanne kopier er til personlig, ikke-kommerciel brug. Et køb giver derfor ikke dig ret til at videresælge, streamme eller på anden måde gøre produktet tilgængeligt for offentligheden. Overtrædelse af denne bestemmelse vil være i strid med ophavsret. The Magic Garden er ikke ansvarlig for handlinger af denne art. Det er kundens ansvar at sikre, at købte varer fra The Magic Garden Webshop kun er til personlig brug.
Overtrædelser af ophavsret kan resultere i erstatningskrav.

5. Betaling
PayPal rejser straks penge fra din bankkonto. Vi sørger for at sende varerne hurtigst muligt.

6. Sikkerhed
Alle oplysninger om dit kreditkort som nummer, udløbsdato og sikkerhedskode er beskyttet, hvilket betyder, at det er krypteret mellem din internetbrowser (kortindehaveren) og serveren på Pay Pal. Ingen af ​​oplysningerne kommer til vores kontor, men sendes direkte til PayPal, og derfor kan vi ikke genbruge oplysningerne for at opkræve dig, hvis du beslutter dig for at placere en anden ordre.

7. Risici
Magic Garden bære risikoen under forsendelse til kunden og udskifter varen, hvis den er beskadiget, stjålet eller lignende. Hvis dette sker, bedes du straks kontakte os, men forvent en ventetid på op til 14 dage for at afvente mulige afkast fra Post Danmark (da den typiske årsag er, at pakken ikke er afhentet postkontor i tide) samt den tid det tager for leverandøren at sende en ny vare.
Bemærk: Hvis adresseoplysningerne er ufuldstændige eller med fejl (f.eks. Den del af navnet, gadenummeret mangler) eller varen ikke afhentes på posthuset i tide og skal sendes igen, bliver forsendelsesomkostningerne igen betalt af kunden. Hvis der opstår fejl i Post Danmark eller Dao, refunderer de normalt fragtprisen til kunden, hvis dokumentation (originalemballage) præsenteres. Venligst send ikke defekte varer til os uden at kontakte os først.

8. Betalingsmetoder
Følgende kreditkort kan bruges: Visa, Dankort, Eurocard, Mastercard, American Express, Maestro, JCB, UnionPay, Visa Electron og V PAY. Når du betaler med kreditkort eller Visa / Dankort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og sikkerhedsnummer ved bestilling. Kreditkort specifikke transaktionsgebyrer gælder.

9. Kvittering
Kvittering for kvittering vil blive sendt til din e-mail-adresse umiddelbart efter, at du har gennemført en ordre. Ved enhver udveksling eller klage skal du vedlægge din kvittering / faktura.

10. Spørgsmål og support
For at give dig den hurtigste og mest effektive service bedes du kontakte os via e-mail på webshop @ themagicgarden.dk

På gensyn.