GENNEMBRUDSTERAPI FOR KVINDER

Vores nye gennembrudsterapeutiske kvindeforløb er for dig, der har prøvet alt, men stadig længes efter et livsforandrende gennembrud.

Women´s Breaktrough.jpg

Hvad er gennembrudsterapi?

Vores banebrydende gennembrudsterapeutiske kvindeforløb har sine rødder i den nyeste forskning inden for substans-assisteret psykoterapi og er derfor det ultimative alternativ til dig, der ikke har fundet tilstrækkelig forløsning gennem de traditionelle terapiformer.

Kvindeforløbet strækker sig over 3 måneder, og består af 3 intensive terapidage med den hjerteåbnende substans, opfølgende integrationsworkshops og personlige integrationssessioner. 

Kernen i gennembrudsterapien er den hjerteåbnende substans, som giver dig adgang til at arbejde dybtgående med dig selv som aldrig før.

For at sikre dig det fulde udbytte af alle de transformative oplevelser, forløsninger og indsigter, som den hjerteåbnende substans giver dig adgang til, er forløbets indhold og struktur baseret på grundelementerne i en forskningsbaseret protokol for substans-assisteret psykoterapi.

Det terapeutiske forløb foregår i en gruppe på seks kvinder og faciliteres af to kvindelige hovedfacilitatorer og to kvindelige assistenter.

AMMW_web.jpg

SE HVAD DER SKER PÅ TERAPIDAGENE

Længes du efter dit livs gennembrud?