LIFE TRANSFORMING REATREATS FOR WOMEN

►English version below.

 

Det er vores kald i livet at støtte indre rejsende og søgende sjæle på det, som vi i The Magic Garden kalder Selvopdagelsens Eventyr.

 

Vi er derfor helhjertet dedikerede til at yde dig den mest optimale støtte og vejledning i forhold til at finde det, som du søger på din livsvej.

 

Men hvordan kan et livstransformerende kvinderetreat i The Magic Garden hjælpe dig?

 

Det kan det ved at skabe de bedste rammer for, at du kan søge ind i dig selv som aldrig før.

 

Du kommer til at opleve en kraftfuld og livstransformerende indre rejse i din bevidsthed katalyseret af stedets magi, moderne shamanistisk original rejsemusik, hellig te og et erfarent rejseteam.

 

Denne rejse medfører dyb indre healing og transformation af f.eks. barndomstraumer, angst, depression og smerte. Vores rejsende giver stærkt udtryk for, at healingen og transformationen har virket som flere års almindelig terapi.

 

Samtidig skaber vi under dette kvinderetreat et rum for, at kvinder kan mødes i et kærligt, støttende og anerkendende samvær med fokus på kvindeliv og det at være kvinde. Du vil opleve en ramme, hvor du kan udfolde og fordybe dig i den feminine urkraft i et trygt, rummeligt og kærligt fællesskab.

 

På et livstransformerende kvinderetreat hos os i The Magic Garden, kan du derfor trygt forvente følgende:

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du får en personlig samtale før ceremonien med vores to kompetente og erfarne kvindelige hovedfacilitatorer Ecaterina og Pernille.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du får mulighed for at være i vores moderne tempel, som er designet og konstrueret til at åbne for meditative, transformative og spirituelle bevidsthedstilstande.

The Magic Garden er det eneste af sin slags på Jorden, og er derfor en magisk oplevelse i sig selv. Stedets mange lokationer, skulpturer, rum og faciliteter er manifesteret som de universelle arketyper og heltens rejse - alt sammen for at støtte dig i din indre rejse.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du vil modtage hjælp, støtte og vejledning på et hvilket som helst tidspunkt under forløbet af hele vores kvinde-rejseteam, som består af udvalgte og erfarne kvinder med hver deres uddannelsesbaggrund, kompetencer og erfaring.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du kommer til at opleve en familiær atmosfære baseret på tryghed og tillid i en kvindegruppe på max. 12 deltagere.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du kommer til at opleve helt unik og kanaliseret live musik at rejse på, der virker kraftfuldt understøttende for din indre rejse.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du får sund, økologisk og vegetarisk forplejning både før og efter ceremonien, samt ophold i smukke og magiske omgivelser sammen med dine rejsekammerater.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du får mulighed for at være en del af et kvindefællesskab med andre søgende sjæle. Kvinder som du kan hente støtte hos samt udveksle oplevelser og erfaringer med, som forstår dine oplevelser og kan være rejsefæller på din livsvej.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Du vil modtage professionelt indspillet musik fra ceremonien via et tilsendt link umiddelbart efter ceremonien. Dette fungerer som et kraftfuldt integrationsværktøj.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

INTRODUKTION TIL CEREMONIEN

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Under dette kvinderetreat afholder vi en ceremoni med en hellig te, der er blevet brugt i shamanistisk arbejde i mange årtusinder.

 

Ceremonien gennemføres på en helt unik måde, idet teknikkerne, metoderne og processerne er baseret på og inspireret af flere terapeutiske og spirituelle traditioner, herunder Dr. Stanislav Grofs praksis , Holotropic Breathwork™, tibetansk buddhisme og indiansk shamanisme.

 

Ceremonien fokuserer på psyko-spirituel transformation, behandling af traumer, helbredelse, selvbevidsthed, mystiske oplevelser og erkendelse af både din egen dybere natur og universets natur.

 

Vi bruger vores egen erfaring, kompetencer og det fysiske miljø til at skabe et varmt, sikkert og kærligt rum, der giver dig mulighed for at tage på en dyb indre rejse og opleve Selvopdagelsens Eventyr.

 

Som rejsende vil du opleve en setting, hvor du får den hjælp og omsorg, som du har brug for, når som helst under forløbet.

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

HVAD KAN HEALES?

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Den hellige te, i sammenhæng med vores unikke og terapeutiske miljø i The Magic Garden, fungerer som en katalysator, der aktiverer den indre healer.

 

Når den indre healer er aktiveret, kan vi bearbejde, helbrede og forløse de områder i vores liv, hvor vi føler os fastlåste og har brug for hjælp til at komme videre. Den kan hjælpe os til at se vores potentiale, finde indre vejledning og skabe balance på mange områder af vores liv.

 

Den indre healer arbejder flerdimensionelt under en indre rejse og ofte med forskellige lag i vores krop og bevidsthed. Nedenstående temaer på det fysiske, psykiske og spirituelle plan vil derfor være indbyrdes forbundne.

 

Når vi begynder at opdage disse sammenhænge, vil dybe indre erkendelser af, hvorfor vi er, som vi er og fungerer, som vi gør, vise sig. Samtidig vil en oplevelse af indre frihed opstå, når vi slipper den gamle og undertiden usynlige bagage, som vi har båret rundt på det meste af vores liv.

 

Her er eksempler på tematikker, som vores rejsende ofte møder, oplever og får forløst på en indre rejse:

På det fysiske plan:

►sygdomme (og årsagen til disse)

►fysiske blokeringer

►kroniske smerter

►misbrug - for eksempel alkohol, hash, medicin

►træthed og udmattethed

►stress

►barnløshed

 

På det psykiske plan:

►depression

►afhængighed - eksempelvis mad, sex, ludomani

►følelsesmæssige blokeringer

►negative mønstre i familierelationer eller relationer til andre mennesker

►negativ selvopfattelse, manglende selvværd

►traumer

►PTSD

►et lukket hjerte

 

På det spirituelle plan:

►(gen-) finde en dybere mening med livet

►føle sig forbundet med en større helhed

►transcendere opfattelsen af kun at være sit “hud-indkapslede ego”

►opleve universel kærlighed

►kontakt med højerestående åndelige væsener

►besøge andre dimensioner

►oplevelser fra tidligere liv

►modtage indsigter og visioner

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

MUSIKKEN TIL DIN REJSE

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Musikken under ceremonien spilles live af Ecaterina og Pernille suppleret med musik af Axis Mundi, som er The Magic Gardens eget rejseband.

 

Under indre rejser er musik det vigtigste redskab til at guide dig. Vi har specialiseret os i at spille autentisk, original, live rejsemusik for at yde den optimale støtte til dig under din indre rejse.

 

Vores rejsende giver udtryk for, at vores musik har en healende, transformerende og spirituelt åbnende indvirkning på dem. De oplever, at musikken meget præcist resonerer og er i harmoni med forløbet af deres rejse og samtidig virker kraftfuldt understøttende for deres indre processer.

 

Vi skaber et organisk lydlandskab. Vi synger og spiller shamantrommer, rasler, forskellige percussion instrumenter og synthesizers tilsat naturlyde.

 

Med sin magiske elver-agtige sang og stemmehealing tilføjer Ecaterina Moth en kraftfuld helbredende og forløsende energi, der for mange rejsende er en betydningsfuld støtte til deres indre arbejde.

 

Vores musik bliver optaget og sendt til dig efter rejsen, så du har mulighed for at genhøre den. At genhøre musikken fra din rejse er en helt unik måde, hvorpå du kan genkalde dig dine dybe oplevelser og integrere din rejse.

 

Se www.TheMagicGarden.dk/axis-mundi for mere information om Axis Mundis musik.

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

VORES FACILITATOR TEAM

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

►Ecaterina Moth (1978) er healer, sanger og facilitator. Hun er medskaber af The Magic Garden. Ecaterina er en erfaren indre rejsende siden 2001. Hun har gennemført hundredvis af dybe indre rejser i sin bevidsthed katalyseret af hellig medicin og faciliteret af Jacob Moth. Desuden er Ecaterina trænet i psykoterapeutiske teknikker af Klaus Gormsen, og disse teknikker har hun praktiseret i terapeutiske grupper igennem en længere årrække.   Ecaterina faciliterer gruppeceremonier (siden 2015), individuelle sessioner (siden 2003) og parterapi (siden 2019). Hun har guidet hundredvis af mennesker under ceremonier og sessioner, hvor hun både synger og støtter dem gennem deres indre rejser med dybfølt autencitet, kærlighed og medfølelse.   Ecaterina er uddannet sangerinde fra Musikkonservatoriet i Moldova.

  Se www.TheMagicGarden.dk/ecaterina-moth for mere information

►Pernille (1970) har gennem hele sit liv studeret og arbejdet med en bred vifte af psykologiske teorier og metoder, selvudvikling og spiritualitet. Hun begyndte sine dybe indre rejser i bevidstheden i 2017. Pernille har modtaget shamanistisk vejledning og oplæring af shamanen Georg Stolpe i de sidste tre år. Derudover har hun taget flere kurser hos Annette Høst og modtaget træningssessioner af Jacob Moth.

Pernille har været en fast del af facilitatorteamet i The Magic Garden siden foråret 2018. Hun faciliterer både gruppeceremonier, individuelle sessioner og parterapi.

Med sit rolige, jordnære, empatiske og varmhjertede væsen støtter Pernille mennesker i deres processer under deres dybe indre rejser.

Pernille har en baggrund som skolelærer gennem 20 år. Hun har desuden taget en Pædagogisk Diplomuddannelse og har mange års erfaring med at arbejde som vejleder for både børn, voksne og grupper.

Pernille er uddannet musiklærer og har sunget og spillet musik siden sin barndom.

 

►3-5 kærlige assistenter med hver deres kompetencer og erfaring.

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

PROGRAM (cirkatider)

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Fredag:

17.50-18.00: Ankomst.

18.00-18.50: Åbningscirkel.

19.00-20.00: Introduktion og vejledning.

20.00-22.00: Aftensmad og individuelle samtaler, muligvis kombineret med en gåtur i Fredensborg Slotshave.

 

Lørdag:

9.00-17.00: CEREMONI og integration med mandala-tegning.

17.00-18.00: Sharing cirkel.

18.00- (eller når vi er færdige med at dele rejseoplevelser): Aftensmad og afrunding.

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

PRAKTISK INFORMATION

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

►Antal: Der er plads til 12 deltagere.

►Sted: The Magic Garden, Kronprinsessevej 11, 3480 Fredensborg.

►Pris: Kr. 3.300,- for et 2-dages kvinderetreat med én ceremoni inkl. forplejning og overnatning.

►Ansøgningsskema: Mail til ecaterina@themagicgarden.dk for at få tilsendt et ansøgningsskema.

►Der er mange ansøgere til vores retreats og dermed ofte venteliste. Ansøg derfor i god tid, hvis du vil være sikker på at få en plads på dit ønskede retreat.

►Hvis du har spørgsmål, kan du ringe eller sende en SMS til Ecaterina på 23709898.

►Bemærk: Du skal være fastende, dvs. ingen mad og drikke om morgenen før ceremonien. Du må dog godt drikke vand.

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

MERE OM CEREMONIER

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

www.TheMagicGarden.dk/ceremonies

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

THE MAGIC GARDEN

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Ceremonien afholdes i The Magic Garden, som er et moderne tempel og have fyldt med symbolsk kunst - en syntese af tarot, astrologi, spirituelle traditioner, shamanisme, mytologi, psykologi m.m.

 

The Magic Garden er designet og konstrueret til at være et særlig velegnet sted at tage på dybe psyko-spirituelle, healende og transformerende indre rejser

 

Uanset hvilken vej din indre healer leder dig, så er vi i The Magic Garden dybt dedikeret til at give dig den nødvendige støtte og vejledning, som du måtte have behov for.

 

Vi ser frem til at møde dig.

 

Light, love, magic, and blessings,

Ecaterina, Pernille & The Magic Garden Women Team

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

PATREON

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

Mange af vores rejsende har et stort behov for at få vejledning og hjælp til at integrere deres livstransformerende oplevelser.

Som medlem af The Magic Garden på Patreon kan du få adgang til eksklusiv musik, ceremoni livestreams og medlemsevents samt få diverse rabatter på fx. integrationsaftener og ceremonier m.m. - alt sammen redskaber, der kan støtte dig på dit Selvopdagelsens Eventyr.

Besøg www.Patreon.com/TheMagicGarden for at se alle dine medlemsmuligheder.

 

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼    

►ENGLISH   

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼    

It is our calling in life to support inner travelers and seeking souls on what we at The Magic Garden call the Adventure of Self-Discovery.

 

We are therefore wholeheartedly dedicated to providing you with the most optimal support and guidance in finding what you seek on your life path.

 

But how can a life-transforming women’s retreat at The Magic Garden help you?

 

It can do this by creating the best framework for you to seek into yourself like never before.

 

You will experience a powerful and life-transforming inner journey in your consciousness catalyzed by the magic of the place, modern shamanistic original travel music, sacred tea and an experienced travel team.

 

This journey entails deep inner healing and transformation of e.g. childhood traumas, anxiety, depression and pain. Our travelers strongly suggest that the healing and transformation has seemed like several years of regular therapy.

 

At the same time, during this women's retreat, we create a space for women to meet in a loving, supportive and appreciative togetherness, focusing on women's lives and being a woman. You will experience a framework where you can unfold and immerse yourself in the feminine primacy in a safe, inclusive and loving community.

 

At a life-transforming women’s retreat with us at The Magic Garden, you can therefore safely expect the following:

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You will have a personal conversation before the ceremony with our two proficient and experienced female main facilitators Ecaterina and Pernille.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You will have the opportunity to be in our modern temple, which is designed and constructed to open up to meditative, transformative and spiritual states of consciousness.

The Magic Garden is the only one of its kind on Earth and is therefore a magical experience in itself. The site's many locations, sculptures, spaces and facilities are manifested as the universal archetypes and the Hero's Journey - all to support you on your inner journey.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You will receive help, support and guidance at any time during the course from our entire female travel team consisting of selected and experienced women, each with their own educational background, skills and experience.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You will experience a family atmosphere based on security and trust in a woman group of max. 12 participants.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You will experience truly unique, and channeled live music to travel on that acts powerfully supportive of your inner journey.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You get healthy, organic and vegetarian food both before and after the ceremony, as well as staying in beautiful and magical surroundings with your travel companions.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You will have the opportunity to be part of a woman community with other seeking souls. Women with whom you can gain support and exchange experiences and insights with, who understand your experiences, and can be traveling companions on your life path.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

You will receive professionally recorded music from the ceremony via a sent link immediately after the ceremony. This acts as a powerful integration tool.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

INTRODUCTION TO THE CEREMONY

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

During this women’s retreat, we hold a ceremony with a sacred tea that has been used in shamanistic work for many millennia.

The ceremony is conducted in a unique way in that the techniques, methods and processes are based on and inspired by several therapeutic and spiritual traditions, including Dr. Stanislav Grof's practice, Holotropic Breathwork™, Tibetan Buddhism and Native American shamanism.

The ceremony focuses on psycho-spiritual transformation, treatment of trauma, healing, self-awareness, mystical experiences and recognition of both your own deeper nature and the nature of the Universe.

We use our own experience, skills and the physical environment to create a warm, safe and loving space that allows you to go on a deep inner journey and experience the Adventure of Self-Discovery.

As a traveler, you will experience a setting where you get the help and care you need at any time during the course.

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼   

WHAT CAN BE HEALED?   

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼  

The sacred tea, in the context of our unique and therapeutic environment in The Magic Garden, acts as a catalyst that activates the inner healer.

 

When the inner healer is activated, we can work, heal, and redeem the areas of our lives where we feel trapped and need help moving forward. It can help us see our potential, find inner guidance, and balance in many areas of our lives.

 

The inner healer works multi-dimensionally during an inner journey and often with different layers of our body and consciousness. The following themes on the physical, psychological and spiritual levels will therefore be interrelated.

 

As we begin to discover these connections, deep inner realizations, of why we are who we are and function as we do, will emerge. At the same time, an experience of inner freedom will arise as we let go of the old and sometimes invisible luggage that we have carried around most of our lives.

 

Here are examples of themes that our travelers often encounter, experience and get redeemed on an inner journey:

On the physical level:   

►diseases (and the cause of these)   

►physical blockages   

►chronic pain   

►abuse - for example, alcohol, hashish, medication   

►fatigue and exhaustion   

►stress   

►infertility

 

On the psychological level:   

►depression   

►addiction – e.g. food, sex, ludomania   

►emotional blockages   

►negative patterns in family relationships or relations to other people   

►negative self-perception, lack of self-esteem   

►trauma   

►PTSD

►a closed heart

 

On the spiritual level:   

►(re-)finding a deeper meaning with life   

►feeling connected to a greater whole   

►transcend the notion of only being one's “skin encapsulated ego”   

►experience universal love   

►contact with higher spiritual beings   

►visit other dimensions   

►past life experiences   

►receive insights and visions

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

THE MUSIC FOR YOUR JOURNEY

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼

The music during the ceremony is played live by Ecaterina and Pernille supplemented with music by Axis Mundi - The Magic Garden’s own travel band.

 

During inner journeys, music is the most important tool to guide you. We have specialized in playing authentic, original, live travel music to provide the optimal support for you during your inner journey.

 

Our travelers express that our music has a healing, transforming and spiritually opening impact on them. They find that the music resonates very precisely and is in harmony with the course of their journey, and at the same time acts powerfully supportive of their inner processes.

 

We create an organic sound landscape. We sing and play shaman drums, rattles, various percussion instruments and synthesizers added natural sounds.

 

With her magical elf-like song and voice healing, Ecaterina Moth adds a powerful healing and redeeming energy that, for many travelers, is a significant support for their inner work.

 

Our music gets recorded and sent to you after the journey so you can listen to it when you get home. Listening to the music from your journey is a unique way to recall your deep experiences and integrate your journey.

 

Visit www.TheMagicGarden.dk/axis-mundi for more information about Axis Mundi’s music.

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼  

OUR FACILITATOR TEAM

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼  

Our facilitator team consists of Ecaterina Moth, Pernille and 3-5 loving assistants, each with their own competences and experience.

Ecaterina (1978)

 

Ecaterina Moth is a spiritual guide, facilitator, singer, and healer. She is the co-creator of The Magic Garden - a place that is created to support people on their adventure of self-discovery. 

Ecaterina has been singing all of her life. She is a graduate from a 7-year program at a music school as a pianist and from the Music Conservatory as a singer.

She started her inner journeys in 2001. Through undertaking hundreds of deep inner journeys, with Jacob Moth as her guide, Ecaterina felt her heart expanding and has gained many experiences of feeling at one with all beings and universes.
 

Ecaterina is facilitating group ceremonies, individual sessions and couples therapy. She has been guiding hundreds of people in ceremonies and sessions where she both sings and supports them through their journeys with authenticity, love, and compassion.

With unique devotion, empathy and patience Ecaterina support people to go deep into themselves and feel, embrace, release and process powerful experiences and emotions.

People express that they feel welcome and loved in Ecaterina’s affectionate presence.

Ecaterina’s magical elf-like singing is an essential part of the powerful and transformative ceremonies and concerts offered at The Magic Garden.

Throughout her life, Pernille has studied and worked with many different psychological modalities, self-development and spiritual traditions. She began her deep inner journeys in consciousness in 2017 and has participated in both group ceremonies and individual sessions.

 

Pernille has received shamanistic guidance and training from the shaman Georg Stolpe for the past three years. She has also taken several courses at Annette Høst and received training sessions by Jacob Moth.

 

Pernille has been a dedicated member of the facilitator team in The Magic Garden since spring 2018. She facilitates both group ceremonies, individual sessions and couples therapy.

 

Participants describe Pernille as being very calm, grounded, warm-hearted, empathetic and embracing. She possesses a primordial mother and grandmother energy in her being that can support people in their processes during their deep inner journeys.

 

Pernille is educated as a music teacher and has been singing and playing music since her childhood. She uses these skills during the women ceremonies where she sings, plays drums and various percussion instruments. Pernille also plays in two shamanistic drumming groups.

Pernille has a background as a school teacher through 20 years and is a Diploma Graduate in special pedagogy. She has worked as a counselor for many years for both children, adults, and groups. 

In addition, she has a gymnastics and rhythmics education and has for many years immersed herself in various kinds of dance, body expression, yoga and meditation.

Pernille (1970)

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼   

PROGRAM (approx. schedule)   

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼   

Friday:   

5.50 PM - 6.00 PM: Arrival.   

6.00 PM - 6.50 PM: Opening circle.   

7.00 PM – 8.00 PM: Introduction and guidance.   

8.00 PM - 10.00 PM: Dinner and individual talks, possibly combined with a walk in the Palace Garden.     

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼   

MORE ABOUT CEREMONIES   

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼  

www.TheMagicGarden.dk/ceremonies

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼   

THE MAGIC GARDEN   

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼   

The ceremony is held at The Magic Garden, which is a modern temple and garden filled with symbolic artwork - a synthesis of tarot, astrology, spiritual traditions, shamanism, mythology, psychology and more.      

 

The Magic Garden is designed and constructed to be a particularly suitable place to undertake deep psycho-spiritual, healing and transformational inner journeys.     

 

Whatever path your inner healer leads you on, we at The Magic Garden are deeply devoted to providing you with the necessary support and guidance, you may need.     

 

We look forward to meeting you.    

 

Light, love, magic, and blessings,   

 

Ecaterina, Pernille & The Magic Garden Women Team     

 

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼   

PATREON   

⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼  

Many of our travelers have a need for guidance and help to integrate their life-transforming experiences.

As a member of The Magic Garden at Patreon you can get access to exclusive music, ceremony livestreams and member events as well as get various discounts for e.g. integration evenings and ceremonies, etc. – altogether tools that can support you on your Adventure of Self-Discovery.

Visit www.Patreon.com/TheMagicGarden to see all your membership options.

Contact Us

The Magic Garden IVS

Kronprinsessevej 11,

3480 Fredensborg, Denmark.

Phone: Ecaterina Moth: 23709898

mail: info@themagicgarden.dk

Be Inspired
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram Social Icon